10 redenen om voor B-Synergy te kiezen

1. Je komt terecht in een hecht team

B-Synergy is gelegen in het gezellige kerkdorpje Alphen in Noord-Brabant. Wij zijn een relatief kleine organisatie met om en nabij 20 werknemers. Iedereen kent elkaar.

Onze bar is het middelpunt van het kantoor. Hier komt iedereen die aanwezig is samen in de middag. Er wordt bijgepraat, geluncht of er wordt een lekker drankje gedronken.

Wil jij je even ergens anders op focussen omdat je al te veel aan je hoofd hebt? Daag dan je collega’s uit voor een potje dart of tafelvoetbal, zodat je even wat afleiding hebt en daarna met een frisse blik verder kan.

2. Teambuilding wordt gedaan in de baas zijn tijd

Ook het creëren van een teamgevoel is hard werken. Daarom krijg je daar bij B-Synergy gewoon voor betaald. Iedere week op vrijdag wordt er een BBQ (business bonding & quality) gehouden bij B-Synergy. Ik hoor jou al denken: “Ja, dat is allemaal heel leuk en aardig maar vrijdagavond heb ik wel andere leuke dingen gepland met mijn vriend(in)”. Wij willen die plannen niet in de weg staan. Daarom begint de BBQ bij ons altijd al om een uurtje of een en is die rond 17.00 uur afgelopen. Dan heb jij gewoon tijd om op jouw vrije vrijdagavond ook nog wat anders te doen!

3. Bij ons werk je niet van 9 tot 5

Vind jij het ook zo vervelend om zo vroeg je bed uit te gaan voor je werk? Bij ons is het geen enkel probleem om een uurtje later te beginnen. Jij bepaalt zelf hoe laat je de dag begint en hoe laat je de dag eindigt. Zolang je maar aan het eind van de week aan je uren komt, is het prima. Ben je bijvoorbeeld een ochtendmens? Begin dan gerust om 7 uur ’s morgens, dan ben je lekker om 15 uur in de middag al klaar.

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

4. Bepaal zelf je werkdagen

Misschien heb je weleens van die dagen dat je echt niet kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die vrij zijn van school of je wilt een dagje eropuit maar hebt geen zin in de weekend drukte. Dan kan je twee dingen doen. Of je vraagt vrij, wat ook geen probleem is want de vrije dagen hou je zelf maar bij. Of je denkt: “nou weet je wat, ik ga eens op een zaterdag werken.’ Dat kan ook.

5. Werk op flexibele werklocaties

Jij mag werken waarvandaan jij wil! Wil je naar kantoor? Dan zijn er altijd collega’s die je willen vergezellen aan de bar of aan je bureau. Het is toch altijd handig als je hulp van je collega nodig hebt of als je moet samenwerken dat je elkaar op kantoor face-to-face kan zien.

Zit je liever in je eigen rustige omgeving? Dan is het ook geen probleem om vanuit huis te werken. Thuis kan je toch altijd je favoriete koffie zetten, ook al is die op kantoor ook niet verkeerd hoor!

Heb je familie in het buitenland en wil je die bezoeken zonder (veel) vrije dagen voor op te geven? Ook geen probleem! Je kan ook makkelijk werken vanuit daar. En als we jou missen, kunnen we altijd nog videobellen.

Bij ons in het team werkt er bijvoorbeeld iemand regelmatig vanuit Portugal waar haar familie woont en waar de zon wat vaker schijnt.

6. Bij ons werk je aan leuke en uitdagende opdrachten

Vervelen bestaat niet bij B-Synergy. Wij proberen jou altijd uit te dagen met leuke opdrachten die bij jou passen. Vaak is dit bij een klant. Als er een probleem is, ben je vrij om met jouw eigen oplossingen te komen. Luister dan wel altijd naar de wensen of ideeën van een ander.

7. Wij staan altijd open voor goede ideeën

Heb jij een idee of denk jij dat jouw oplossing de juiste is? Ga je gang! Probeer het en bewijs anderen dat je gelijk hebt. Mocht het niet zo goed uitpakken? Geen probleem. Dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

8. Bij ons krijg je onbeperkte vrije dagen, ga op vakantie wanneer je wilt

Onbeperkte vrije dagen?! Damn, kan ik dan ook een maand vrij nemen? Ja hoor, geen probleem. Maar maak er geen misbuik van. Het is niet de bedoeling dat je alleen maar op vakantie gaat. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ook doet van wat er van jou verwacht wordt en waarvoor je goed betaald wordt. Lees daarvoor vooral ook de volgende reden om bij ons te komen werken.

Je mag natuurlijk ook gewoon werken terwijl je aan het zwembad ligt met een cocktailtje in je handen. Mits de kwaliteit van je werk niet onder het alcoholpercentage van die cocktail lijdt.

9. Extra bonussen

“Extra bonussen?  Je bedoelt zeker de eindejaarsuitkering?” hoor ik je al denken. Ja, die krijg je natuurlijk ook. Maar er is nog meer. Bij B-Synergy ontvang je elke maand een extra bonus als we je kunnen plaatsen bij een ander bedrijf. Dat is toch altijd mooi meegenomen.

 

10. Een bar met ons eigen bier

We hebben niet alleen een bar midden in ons kantoor, we hebben zelfs onze eigen B-Synergybier met ons logo erop. Die hebben speciaal laten brouwen om de 10 jaar partnerschap te vieren met OutSystems!

B-synergy partner outsystems

11. Wij zijn innovatief

En we zijn aangekomen bij de 11e reden… “Het was toch een top 10?” Ja klopt, maar er zijn nog veel meer redenen om bij ons te werken.

Wij zijn namelijk erg innovatief. We zijn altijd bezig met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Daardoor werk je altijd met de nieuwste Software.

Wil je nog meer over ons weten? Solliciteer dan nu bij B-Synergy.