B-Synergy & Avans Hogeschool 

Alumni party

Een feestelijke middag om herinneringen op te halen met oud-studiegenoten onder het genot van hapjes en drankjes!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Helaas hebben we moeten besluiten om de 

Avans Alumni Reünie te moeten annuleren, vanwege te weinig aanmeldingen.

B-Synergy & Avans Hogeschool alumni

Welkom bij de allereerste B-Synergy & Avans Hogeschool Alumni party, die op 21 oktober zal plaatsvinden! B-Synergy heeft een prachtige samenwerking met Avans University. Zo mooi zelfs dat B-Synergy maar liefst 4 Avans alumni en een handvol stagiaires in dienst heeft. Het is duidelijk dat Avans Alumni en B-Synergy een perfecte match zijn. Dit willen we vieren met een middag vol plezier, spel & herinneringen. Mis deze kans niet om bij te praten met nieuwe en oude vrienden onder het genot van spelletjes, hapjes en drankjes.

avans UNiversity alumni party agenda

Software Engineer B-Synergy

Ricardo Romero

Alumnus Ricardo zal een speciale Pub Quiz organiseren, doordrenkt van echte Avansweetjes om aan te sluiten bij het thema van de dag. Ricardo is al bijna 7 jaar in dienst als Software Ontwikkelaar. Hij zorgt voor de feestelijke aankleding en de gezelligheid tijdens deze dikke party.

Datum & Tijd

Vrijdag
21-10-22
14:00
SAP OutSystems Developer B-Synergy

Rowena Verschuren

Pizza & arcade time!

Alumnus Rowena zal ervoor zorgen dat iedereen voorzien wordt van een stuk pizza en een kans krijgt om op de flipperkast en arcade machine te spelen. Rowena studeerde af in 2016 bij B-Synergy en is ondertussen een eindbaas van een Software Ontwikkelaar geworden.

Datum & Tijd

Vrijdag
21-10-22
16:00
Software Engineer B-Synergy

Tim Lokers

Alumnus Tim sluit de alumni party af en zorgt ervoor dat alle gasten weg gaan met een kleinigheidje. Dus vergeet je niet af te melden bij onze enige echte partymaster. Hij shredt sinds 2017 als ontwikkelaar en gitaarhobbyist bij B-Synergy. Hij speelt met plezier en betreedt graag het podium. Vraag het hem!

Datum & Tijd

Vrijdag
21-10-22
18:30

Waar is de avans alumni party?

Wil je ook komen pinballen en pizza eten op de Avans alumni?

Wees er snel bij!