Collega Gianni Nicolaas stelt zich voor
01 juni 2021 
2 min. leestijd

Collega Gianni Nicolaas stelt zich voor

Van Curaçao naar het Brabantse Tilburg voor een baan bij B-Synergy: onze nieuwe collega Gianni Nicolaas deed het. Op 19 april startte Gianni binnen het B-Synergy-team als Engagement Manager. In deze rol houdt hij zich bezig met het vinden en binden van nieuwe en bestaande klanten. We stelden vijf vragen om meer over Gianni te weten te komen.

Hoe ben je bij B-Synergy terechtgekomen?

“Ik ben ooit begonnen als programmeur en vervolgens doorgegroeid naar de functies van software- en implementatieconsultant en projectmanager. Op Curaçao had ik mijn eigen bedrijf op dit gebied. Na de lockdown was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Curaçao is niet zo groot en hier vond ik dan ook niet meer wat ik zocht. Daarom ben ik verder gaan kijken, op zoek naar een opdracht in Nederland. Toen viel mijn oog op een vacature van B-Synergy. Deze sprak me gelijk heel erg aan. Ik heb contact opgenomen en inmiddels ben ik alweer enkele maanden werkzaam bij het bedrijf.”

Hoe bevalt het tot nu toe?

“Ik was ondernemer en wilde eigenlijk niet in dienst bij een bedrijf. Maar B-Synergy is anders dan andere bedrijven. Het heeft een platte organisatiestructuur en je krijgt er veel ruimte om te doen wat jij denkt dat nodig is. Die vrijheid vind ik heel belangrijk. Bovendien trok de commerciële rol van Engagement Manager me heel erg. Deze brengt echt een uitdaging met zich mee. Als ondernemer was ik ook bezig met het vinden en binden van klanten, maar voor mezelf. Nu doe ik dit voor een heel bedrijf. Dit is niet gemakkelijk, maar ik vind het wel erg leuk. Ook de sfeer binnen B-Synergy is erg goed. Ik heb hele leuke collega’s.”

Wat is jouw doel binnen B-Synergy?

“Als Engagement Manager wil ik het maximale uit het huidige klantenbestand van B-Synergy halen met onze diensten en daarnaast ons klantenbestand uitbreiden. Ik wil mijn netwerk flink vergroten met de juiste mensen om zo een waardevol netwerk te creëren.”

Muziek speelt een belangrijke rol bij B-Synergy. Ben jij muzikaal?

“Ik maak zelf geen muziek, maar luister graag er wel heel graag naar. Mijn muziekkeuze is heel divers, van oldies tot moderne muziek en van salsa tot techno.”

Wat doe je verder als je niet aan het werk bent?

“Ik ben een echte familieman. Ik ben inmiddels 15 jaar getrouwd met Sharon en samen hebben we drie dochters van 16, 6 en 3 jaar oud. In juli komen zij ook naar Nederland. In mijn vrije loop ik graag hard, het liefst buiten in de natuur. Ook hou ik erg van reizen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen om te leren, zowel op persoonlijk als op werkgebied. Hiervan krijg ik nieuwe energie. Mijn motto is niet voor niets: je bent nooit uitgeleerd. Je hebt maar één leven, dus leef ik elke dag.”

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down