Collega Huan Nguyen stelt zich voor

2020 begon goed voor B-Synergy met de uitbreiding van ons team. Op 6 januari startte onze nieuwe collega Huan Nguyen in de functie van software developer. Huan is 27 jaar oud en woont in Geertruidenberg. We stelden vijf vragen om meer over hem te weten te komen.

Hoe ben je bij B-Synergy terecht gekomen?

“Via B-Synergy-collega Ricardo Romero, die ik ken van de tijd dat we samen Informatica studeerden aan Avans Breda. Hij vertelde me dat B-Synergy op zoek was naar een software developer. Zelf zocht ik een nieuwe uitdaging en zowel de functie als het bedrijf spraken me meteen aan. Ik heb gesolliciteerd en werd aangenomen.”

Hoe bevalt het tot nu toe?

“Prima! De sfeer binnen het bedrijf is erg goed. Iedereen is heel open: je kunt hier alles zeggen. Daarnaast vind ik het prettig dat je als medewerker veel vrijheid krijgt. Er zijn bijvoorbeeld geen strikte kantoortijden: als je eerder of later wilt beginnen, mag dat. Je bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van je tijd en voor je resultaten.”

Muziek speelt een belangrijke rol bij B-Synergy. Ben jij muzikaal? Of heb je andere hobby’s?

“Ik heb ooit gitaar gespeeld, maar dat is al jaren geleden. Maar ik hou wel van muziek. Daarnaast ben ik drie à vier keer per week in de sportschool te vinden. Om daarna tot rust te komen met een serie op Netflix. Ik heb net de laatste aflevering van Breaking Bad gezien: een aanrader. Op dit moment kijk ik Vikings. Ook ben ik altijd in voor een leuke superheldenserie.”

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?

“Ik ben vennoot van een start-up: een kledinglijn in streetwear. We hebben zojuist beanies uitgebracht, perfect voor deze koude dagen. Ik hoop dat onze lijn ooit booming wordt.”

Wat vind je van het werken met OutSystems?

“Voor ik bij B-Synergy aan de slag ging, kende ik OutSystems nog niet. Maar, het platform zag er interessant en werkbaar uit. Op dit moment ben ik me volop in OutSystems aan het verdiepen. Door bijvoorbeeld video’s te kijken en online courses te volgen. Om OutSystems nog sneller eigen te maken, ben ik daarnaast ook echt met het platform aan de slag gegaan. Om te oefenen en te kijken wat de mogelijkheden zijn, bouw ik een fitnessapp met OutSystems. Ik wil het platform zo snel en goed mogelijk leren kennen zodat ik klanten optimaal van dienst kan zijn.”

Benieuwd naar collega’s Dirk, Chris of Thierry? klik dan op hun namen