Wat wij voor u kunnen doen?

Project Staffing

Onze zeer ervaren resourcemanagers helpen u om uw IT-projecten te bemensen met onze professionals.


LowCode Consultancy

Advies over LowCode-platformen, de verschillende overeenkomsten en de prijzen.


Projecten

De ervaren ontwikkelaars, architecten en projectleiders van B-Synergy ontwikkelen uw applicatie bij ons in-house.


Staffing

B-Synergy is al meer dan twaalf jaar dé SAP-LowCode specialist van Nederland. Daarnaast zijn we al twee keer uitgeroepen tot OutSystems Partner of the Year. Onze specialisten bieden bij elk ICT-vraagstuk op het gebied van SAP of LowCode de juiste oplossing en/of specialist. Graag maken wij kennis met u om samen aan de slag te gaan met uw ICT-uitdagingen, zoals het vinden van een specialist met het juiste profiel. Gaat u liever zelf op zoek naar een OutSystems-developer? Download dan onze whitepaper onderaan deze pagina. Deze whitepaper staat boordevol waardevolle informatie, zoals waar en hoe u invulling kunt geven aan uw zoektocht naar de juiste OutSystems-ontwikkelaar.

Consultancy

Wij bouwen mooie applicaties voor en/of samen met onze klanten. Daarnaast is het mogelijk om onze expertise op een meer incidentele basis in te zetten. In dit geval hebben we het dus niet over langdurige detachering, maar over een behoefte aan kortdurend ICT-advies. Heeft u behoefte aan advies, een quickscan of bijvoorbeeld een ervaren architect, SAP consultant, senior developer of technisch schrijver? Neem contact met ons op. 

ICT-recruitment

Onder de indruk van de kwaliteit en expertise van onze eigen IT-professionals krijgen we vaak de vraag  of we ook (young) professionals kunnen leveren om klanten op een meer permanente basis te versterken. Hoewel we geen recruitment- of opleidingsbureau zijn, ontwikkelden we wél een mooi model als antwoord op deze vraag. In het Nederlands heet dit een 'deta-vast' oplossing. Dit betekent dat wij de juiste professional zoeken, selecteren en in dienst nemen en deze samen met u opleiden tot een gewaardeerd lid van uw team. Na een periode van detachering kunt u de professional direct inhuren.

Onze specialisaties 

SAP LowCode | Specialisten op het gebied van integraties tussen SAP en LowCode-platformen OutSystems en WaveMaker maar ook specialisten op het gebied van SAP ABAP,  Fiori en/of UI5.

OutSystems | Maak kennis met de junior, medior en senior ontwikkelaars uit ons team. Of laat ons een deta-vast of vaste specialist met het juiste profiel voor u zoeken.

Java | Ontwikkelaars met een brede ervaring en kennis van SAP ontwikkeling en integratie.

Mendix | Junior Mendix ontwikkelaars voor een traineeship of deta-vast aanstelling vanuit onze LowCode Academie.

.Net | Ervaren .net ontwikkelaars of architecten uit ons team staan voor u klaar. De meeste van onze ontwikkelaars hebben ook ervaring met OutSystems en/of WaveMaker LowCode.

Advies over LowCode

Gartner geeft aan dat bedrijven één of meerdere LowCode-technologieën zullen gaan gebruiken. Welke LowCode-platformen zijn goed voor uw business case? Hoe maakt u de juiste keuze?             B-Synergy doet veel onderzoek en deelt dit graag met u. Maak snel een afspraak voordat u de verkeerde keuze maakt.

LowCode Academie

Wist u dat wij een LowCode Academie hebben? Met deze academie scholen we mensen om tot LowCode specialisten. Via de LowCode Academie komt u op eenvoudige en kostenefficiënte wijze aan waardevolle ontwikkelaars voor uw team.

Download nu ons whitepaper: Hoe vind ik OutSystems-developers?

€ 300,-

B-Synergy helpt u graag. Neem vandaag nog contact op

€ 300,-
arrow_drop_up arrow_drop_down