Wat wij voor u kunnen doen?

LowCode Consultancy

Advies over LowCode-platformen, architectuur met of zonder SAP.De verschillen, de overeenkomsten en de prijzen.


ICT-projecten

De ervaren consultants, architecten en projectleiders van B-Synergy begeleiden uw ICT project en maken van uw project een succes.

ICT-sourcing

Onze zeer ervaren resourcemanagers helpen u om uw IT-projecten te bemensen met onze professionals of professionals uit ons netwerk.


De IT-professionals van B-Synergy 

B-Synergy is al meer dan twaalf jaar dé SAP-LowCode specialist van Nederland. Daarnaast zijn we al drie keer uitgeroepen tot OutSystems Partner of the Year. Onze mensen bieden bij elk ICT-probleem op het gebied van SAP of LowCode de juiste oplossing en/of specialist. Wij leveren ICT-oplossingen in verschillende vormen. Graag maken wij kennis met u om samen aan de slag te gaan met uw ICT-uitdagingen.


ICT-projecten

De ervaren consultants van B-Synergy begeleiden uiteenlopende soorten projecten. ICT-projecten kunnen omvangrijk en tijdrovend zijn, waarbij een consultant langere tijd over de vloer komt bij hetzelfde bedrijf. Maar het is ook mogelijk om onze expertise op een meer incidentele basis in te zetten. Soms heeft een bedrijf alleen behoefte aan iemand die af en toe mee kijkt of een vertrouwd aanspreekpunt. In dit geval hebben we het dus niet over langdurige detachering, maar over de behoefte aan kortdurend ICT-advies. Ook in deze behoefte kan B-Synergy voorzien. Onze ervaren consultants werken onafhankelijk en zelfstandig waarbij het belang van onze klanten altijd centraal staat.


ICT-sourcing

Omdat bedrijven regelmatig onder de indruk zijn van de kwaliteit en expertise van onze eigen IT-professionals, krijgen we vaak de vraag of we ook (young) professionals kunnen leveren om klanten op een meer permanente basis te versterken. Hoewel we geen detachering, recruitment- of opleidingsbureau zijn, ontwikkelden we wél een mooi model als antwoord op deze vraag. In het Nederlands heet dit een 'deta-vast' oplossing. Dit betekent dat wij de juiste professional zoeken, selecteren en in dienst nemen en deze samen met u opleiden tot een gewaardeerd lid van uw team. Na een periode van detachering kunt u de professional direct inhuren.


ICT-detachering

Onze zeer ervaren resourcemanagers helpen u om uw IT-projecten te bemensen met zelfstandige professionals en vertrouwde freelancers uit ons netwerk. Heeft u behoefte aan een tijdelijke extra consultant in uw team? Onze specialisten kunnen meteen aan de slag binnen uw ICT-omgeving. Moet er een op maat gemaakte SAP-applicatie gebouwd worden? Onze experts hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van mooie applicaties samen met onze klanten en begeleiden uw project.

Onze specialisaties 

SAP LowCode | Specialisten op het gebied van integraties tussen SAP en LowCode-platformen OutSystems, Mendix,  WaveMaker of Neptune maar ook specialisten op het gebied van SAP ABAP,  Fiori en/of UI5.  B-Synergy ontzorgt u op het gebied van architectuur, integratie en kan voor u uw project uit handen nemen.

OutSystems | OutSystems vinden wij één van de mooiste LowCode platformen. Maak kennis met de junior, medior en senior ontwikkelaars uit ons team. Of laat ons een deta-vast of vaste specialist met het juiste profiel voor u zoeken.

Flutter | Ontwikkelaars met een brede ervaring en kennis van mobile ontwikkeling en integratie. Flutter levert de een schitterende gebruikers ervaring op. Onze klanten vertellen graag how wij hun legacy LowCode in record tijd hebben vervangen met een prachtige Flutter applicatie.

Mendix | Junior Mendix ontwikkelaars voor een traineeship of deta-vast aanstelling vanuit onze LowCode Academie.

.Net | Ervaren .net ontwikkelaars of architecten uit ons team staan voor u klaar. De meeste van onze ontwikkelaars hebben ook ervaring met OutSystems en/of WaveMaker LowCode.

Advies over LowCode

Gartner geeft aan dat bedrijven één of meerdere LowCode-technologieën zullen gaan gebruiken. Welke LowCode-platformen zijn goed voor uw business case? Hoe maakt u de juiste keuze?                      B-Synergy doet veel onderzoek en deelt dit graag met u. Maak snel een afspraak voordat u de verkeerde keuze maakt.

LowCode Academie

Wist u dat wij een LowCode Academie hebben? Met deze academie scholen we mensen om tot LowCode specialisten. Via de LowCode Academie komt u op eenvoudige en kostenefficiënte wijze aan waardevolle ontwikkelaars voor uw team.

Wil je werken bij de leukste ICT club in Brabant?

Natuurlijk, als IT-er kun je overal terecht! Maar ben je niet een beetje vastgeroest? Heb je wel voldoende uitdaging? Bij B-Synergy ligt de focus op jou, jij doet niet wat de manager van je verlangt maar geeft aan waar je behoefte aan hebt om je werk te kunnen doen, of beter nog, om je werk leuk te maken!


Voor sommigen mensen bij B-Synergy betekend dit de mogelijkheid een wereldreis te maken, anderen willen een Flipperkast en dan hebben we natuurlijk ook nog de vakidioten die toegang willen hebben tot scholing en trainingen.


Het ondersteunen van jou carrière maar vooral ook het optimaliseren van jou werk / leven balans is de opdracht die B-Synergy heeft. 
Waar denk je nu aan? Wat wil jij uit het leven halen? Een reis? Een auto? Kinderen? Opleiding? Huis? Kom eens praten met de mensen die B-Synergy maken wat het is, een ICT bedrijf voor en door hele fijne mensen. Enthousiast geworden?  Kom anders gewoon eens praten in onze kroeg, dat is veel beter dan solliciteren!

Download nu ons whitepaper: Hoe vind ik OutSystems-developers?

€ 300,-

B-Synergy helpt u graag. Neem vandaag nog contact op

€ 300,-