Die 5000 euro is voor jou!

Mis deze kans op een leuke baan én een extra vakantiebudget niet!

Start je nieuwe job en ga lekker op vakantie!

Natuurlijk zit je al lekker op je plek. Als ICT'er verdien je immers prima. Je salaris is goed, secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in orde. Misschien wat saai af en toe, of juist te druk. Maar ach, het gras is bij de buren natuurlijk niet echt groener, of wel?

Nou, wij denken dus van wel! Wij doen ontzettend ons best voor jou! Boven gemiddeld salaris, we betalen mee aan je pensioen, maandelijkse bonussen, winstdeling en je krijgt veel autonomie en zelfs een PS5-van-de-zaak vinden wij niet gek!  Als je het leuk vindt kun je zelfs mee besturen en ondernemen!

We geven ook nog eens liever geld aan jou, dan aan een recruiter die ons jouw cv geeft. Vandaar deze mooie kans op 5000 euro extra vakantiegeld, mis het niet!

Ben jij die senior ontwikkelaar die bij ons past?

SNA-keurmerk B-Synergy

We willen heel graag groeien maar helaas kunnen we niet iedereen deze kans geven. We zoeken mensen die een waardevolle aanvulling kunnen zijn op ons fijne team van ontwikkelaars. 
Waarom we dit doen? We geven liever geen geld aan recruitmentbureaus, dat geld geven we dan liever aan jou! 
Daarom, als jij bij ons een contract tekent, krijg jij 5000 euro cadeau! Dat is toch mooi meegenomen in deze tijd, en met de vakanties voor de deur. Mis deze kans dus niet, we zoeken maar 2 ervaren ontwikkelaars en dit aanbod is tijdelijk geldig!  

ICT-Stage

Onze open cultuur is belangrijk voor ons, we willen met mensen groeien die goed in de cultuur van ons bedrijf passen, fijne mensen dus, die leergierig zijn, een tikkie eigenwijs en een snufje ondernemend. We hebben niet voor niets een eigen bar, met heerlijke biertjes. Die bar is er om samen te sparren over ons bedrijf, over hoe we met klanten omgaan maar ook om gezellig met elkaar een potje te kaarten, gamen of muziek maken. Zo hoef je geen nieuwsbrieven te lezen om je af te vragen hoe het met het bedrijf gaat of, belangrijker nog, hoe het met je collega's gaat. Wij staan namelijk altijd voor elkaar klaar ook als het een keer niet zo goed met je gaat! Ben je een ervaren ontwikkelaar? Misschien ben je zoals sommigen van ons wel zeer ervaren en beheers je meerdere talen en/of platformen? Meld je snel aan we gaan graag met je in gesprek over wat jij uit jouw baan wil halen. Wees er snel bij we hebben maar 2 ontwikkelaars nodig!

Senior .Net Jedi Warrior

Ben jij ook gek op technologie? Bijna iedereen bij ons is een echte techie en daar zoeken we dan ook naar. Je krijgt veel ruimte voor het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken ook graag samen met elkaar nieuwe technologie. Tech is dan ook vaak het onderwerp van gesprek aan de bar tijdens lunchbreaks, koffie in de ochtend, BBQ's of bij een biertje aan de bar. Tuurlijk praten we ook over andere zaken zoals muziek, StarWars, de high scores op de flipperkast maar ook over hoe het met je gaat, en welke (tech-) plannen je hebt. Zien we je snel?

Wat onze mensen van onze organisatie vinden?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Tim Lokers - OutSystems, Flutter & Full Stack .NET 

"B-Synergy gave me the chance to grow into a full stack developer and boardmember"

Software Engineer B-Synergy
Ms. Nameless
Add Your Stars
Milton -Flutter, OutSystems  & Full stack developer

"Leuk bedrijf waar je als werknemer echt wordt gezien als investering i.p.v. een Human Resource "

Full Stack Developer B-Synergy
Ms. Nameless
Add Your Stars
Chris - Java, C#, Flutter, OutSystems and a lot more!

"In B-Synergy we take the oportunities to learn and innovate, after many years of IT experience the autonomie we have is unique and refreshing"

Flutter software engineer B-Synergy
Ms. Nameless
Add Your Stars

Eerst nog meer weten?