Flutter Developer

Ben jij onze nieuwste Flutter Developer?

B-Synergy LowCode and RAD app development


B-Synergy is dé Specialist op het gebied van mobile app development rondom SAP. Als innovatieclub zijn we altijd opzoek naar de beste technologie van het moment om zo voorbereid te zijn op de snel veranderende toekomst. We zijn zeer enthousiast over de kracht en snelheid van Flutter en zetten hier vol op in. Ben jij ook overtuigd dat Flutter een groot deel van de toekomst van mobile app development gaat bepalen? Dan zoeken wij jou, een gedreven Flutter Developer die het leuk vindt kennis op te doen en te delen in gezellig team werk-vrienden.


Wat verwachten wij van jou?

Belangrijk vinden we dat jij passie voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen hebt. Het is je natuur om probleemoplossend bezig te zijn en je vindt het een uitdaging om een klant te helpen met de beste oplossingen. Hiertoe bezit je goede communicatieve vaardigheden, beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Bij B-Synergy krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid, voor jezelf, je team en onze klanten. Je kunt goed met deze verantwoordelijkheden omgaan en bepaalt samen met de collega's uit je team hoe je met de dagelijkse dynamiek om wil gaan.

Wij weten dat gelukkige mensen de beste collega's zijn. Daarom sturen wij op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. Je verdient uiteraard een meer dan marktconform salaris en krijgt naast een eindejaarsuitkering een bonus per uur als je voor onze klanten aan het werk bent.

Bij ons ben je eigenlijk je eigen directeur binnen een democratische ICT-club. Lijkt het je fijn verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werk / privé leven? Laat deze Flutter Vacature  dan niet schieten!

Je bent een developer met een passie voor mobile development.

Je hebt bewezen ervaring met app ontwikkeling in iOS / Android en tenminste 1 jaar ervaring met Flutter/Dart.

Je hebt een relevante HBO ICT opleiding of een gelijkwaardige werk–en denkniveau.

Kennis van andere talen zoals Java, C# en .NET is een pré.

Goede social skills, thuiswerken vind je fijn, maar een potje pinball met je collega's wil je niet missen.

Huan Nguyen

Wat bieden wij jou?

Bij B-Synergy doen we het allemaal net een beetje anders. Wij sturen op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. Je verdient uiteraard een meer dan marktconform salaris en krijgt naast een eindejaarsuitkering een bonus per uur als je voor onze klanten aan het werk bent.


Op ons kantoor staat de bar letterlijk centraal in het pand. Hier lunchen we, praten we elkaar bij en drinken we een biertje. Elke twee weken organiseren we op vrijdagmiddag een zogenaamde BBQ: Business, Bonding & Quality. Deze middag staat in het teken van samenzijn, ontwikkeling, games, muziek maken (er is een podium met drumstel, gitaren en versterkers!), bijpraten, film, pubquiz, arcade (Space Invaders is populair) of Flipperen op onze Starwars flipperkast, PS5 van de zaak. Je kunt het zo gek niet bedenken. Word jij onze nieuwe tafelvoetbalkampioen?

B-Democratie

Tot slot is het de moeite waard om te melden dat onze organisatie sterk democratisch en zelfsturend is ingericht. Geen strakke hiërarchie, maar we nemen gezamenlijk beslissingen. Daar bovenop besteden we veel aandacht aan ontwikkeling, zowel technisch als persoonlijk en kennen we vanzelfsprekend flexibele werktijden en -locaties, waarbij thuiswerken uiteraard tot de mogelijkheden behoort.

Dat we goed zorgen voor elkaar zorgen en dat we onze zaken op orde hebben blijkt ook wel uit onze NEN 4400-1 keurmerk, een NEN certificering vanuit stichting Normering Arbeid. 


Ontdek meer voordelen  van B-Synergy

Elke 2 weken een BBQ

Om de week organiseren we een BBQ (Business, Bonding & Quality): een middag die in het teken staat van gezellig samen zijn.

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je aan je werkdag begint en wanneer je eindigt. Hierdoor zijn werk en privé altijd goed te combineren.

Onbeperkt vrije dagen

Jouw vakanties zijn jouw verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf hoeveel vrije dagen je wilt.

Het euroteken

Extra bonus

Bij B-Synergy ontvang je elke maand een extra bonus als je opdrachten uitvoert voor klanten.

Zelf aan het roer

B-Synergy is een platte organisatie. We werken in zelfsturende teams met veel autonomie.

Het euroteken

Eindejaarsuitkering

Naast een marktconform salaris, is er ieder jaar een winstuitkering die we samen met elkaar verdelen.

Sturen op blije mensen

Wij sturen niet op facturabele uren, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Een plek aan onze bar

De bar is de plek waar we ontspannen en samen komen. We houden een barkruk voor je vrij.

Innovatief

We zijn erg innovatief en gek op nieuwe tech. Hierdoor werk je altijd met de meest nieuwe producten.

SNA-keurmerk B-Synergy

Ja, ik kom graag op gesprek!