Wij zijn specialist in Flutter. Door onze ervaring hebben we ook verschillende developers in dienst die zich hebben gespecialiseerd in Flutter

Flutter

Ook u kan straks werken met dit mooie platform

Wat is Flutter?

Flutter is Google's UI toolkit voor het bouwen van mooie, native gecompileerde applicaties voor mobiel, web en desktop vanuit een enkele codebase. Flutter bestaat al sinds 2015 toen Google het introduceerde. De bétafase bleef bestaan totdat Flutter in december 2018 officieel werd gelanceerd en gemaakt door Google. Het grote voordeel van Flutter is dat je maar één codebase nodig hebt. Dit houdt in dat je maar één programmeertaal en één codebase nodig hebt om twee verschillende apps te maken. Deze apps kun je gebruiken voor IOS (Apple) of Android. Op dit moment staat Flutter in de top 11 van software op basis van GitHub-sterren. 

Flutter Hot Reload

Flutter's Hot Reload helpt je snel en gemakkelijk te experimenteren, UI's te bouwen, functies toe te voegen en bugs sneller te repareren. Ervaar sub-seconde herlaadtijden, zonder state te verliezen, op emulators, simulators en hardware voor iOS en Android.

Kosten

Hoeveel kost een Flutter app? Nou, niets. Flutter is gratis en open source. Bedrijven als Alibaba en Tencent vertrouwen erop dat Flutter het platform bij uitstek is voor hun apps. B-Synergy levert Flutter apps zowel op OutSystems als stand alone. Dit komt omdat Flutter een Cross-platform ontwikkeltool is. Cross-platform ontwikkeling is de beste methode om tijd en middelen te besparen tijdens het ontwikkelingsproces.


arrow_drop_up arrow_drop_down