Lead OutSystems developer beschikbaar

Op zoek naar een ervaren OutSystems developer met tech-lead en team-lead skills?

SAP OutSystems Developer B-Synergy


Rowena, een OutSystems ontwikkelaar met een indrukwekkende staat van dienst. Ze heeft een voorliefde voor de OutSystems waarbij ze graag dicht bij de business zit. Ze communiceert dan ook uitstekend met zowel business als IT, maar laat uzelf overtuigen door de geweldige referenties die ze van onze klanten krijgt.

Heeft U een leuke opdracht voor Rowena? Ze komt binnenkort beschikbaar, wees er wel snel bij! Ontwikkelaars zoals Rowena zijn zeldzaam en ze heeft de opdrachten dan ook voor het uitkiezen!


Wat zoekt Milton in een opdracht?

Paul vindt het leuk om te ontwikkelen voor mobiel, natuurlijk kan hij ook web ontwikkeling en integraties bouwen maar zijn voorkeur gaat uit naar ontwikkeling op IoS en Android. Hij is zeer bedreven in React, Flutter etc. etc. en wil graag bijblijven met moderne technologie. Door zijn ervaring leert hij snel nieuwe een technologie en zoekt dat dan ook in een nieuwe opdracht.
In zijn laatste opdracht heeft hij een mobile app ontwikkeld voor het registreren van geluidsoverlast door vliegtuigen. Benieuwd naar wat Paul voor de omwonenden van Schiphol gebouwd heeft? Dat staan gewoon in de krant.

Paul werkt graag aan projecten met een sociaal, cultureel of zorg tintje. Hij werd dan ook blij van één van zijn opdrachten de MedApp. Heeft U nu ook een uitdaging op het mobiele vlak? Een uitdaging met een flink technisch component of juist in de zorg, cultuur of sociale sector? Bent u benieuwd of Paul u kan helpen? Neem dan zeker even contact op voor een gesprek en vraag om zijn volledige cv! (Want niet alles past erop :-))


Wat brengt Milton zoal mee?

Visual Studio Code, Android Studio, Visual Studio, PhpStorm, IntelliJ, Eclipse

Firebase, Postman, FileZilla, Insomnia, PuTTY, Oracle VM Virtual Box

GitHub, Codemagic, Fastlane, GitLab, Git, Fork, SourceTree, Bitbucket,GitLab

Dart Linter, Icov Dart, JSLint, XDebug, SonarQube,Firebase, Kubernetes, Docker, AWS, Azure

Clean Architecture, Domain Driven Design, Test Driven Development, Agile Scrum, KanBan

Stichting normering arbeid B-Synergy

Neem nu contact op!

Denkt U dat u een leuke opdracht heeft voor Milton? We horen dan graag van u en zullen zo snel mogelijk een gesprek met U en Miltoninplannen.

SNA-keurmerk B-Synergy

DE TOP ICT-ERS VAN B-SYNERGY!