Mendix SAP Architect 

Word Mendix SAP Architect bij B-Synergy

De leukste opdrachten

Ontdek de leukste opdrachtgevers van Nederland.
Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf  je werktijden en -dagen

Innovatief

Werk met  de innovatiefste producten.

Functieomschrijving

B-Synergy is dé Specialist op het gebied van LowCode, zeker als dit in combinatie is met het bekende ERP pakket SAP. Wij zijn specialist in de integratie van SAP met bestaande en nieuwe oplossingen in OutSystems, Mendix, Wavemaker, etcetera. Wij doen dit al ruim 12 jaar en hebben inmiddels vele mooie applicaties mogen bouwen. Wij kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken. 

Wat vragen wij?

Voor deze functie heb je minimaal 5 jaar ervaring met SAP of Mendix. Ervaring met het maken van low/high level designs en architectuur is daarin een dikke pre. Belangrijk vinden we dat jij een passie hebt voor innovatie en software-ontwikkeling en dat jij het een uitdaging vindt om een klant te helpen met jouw kennis van en ervaring met Mendix, SAP en onze oplossingen. Hiertoe bezit je ook goede communicatieve vaardigheden. 

Wat bieden wij?

Bij B-Synergy doen we het allemaal net een beetje anders. Het bekendste voorbeeld hierin is dat we niet aan vrije dagen doen. Je hebt ze wel natuurlijk, maar we houden het niet bij. Jij bepaalt zelf hoeveel en wanneer je vrij bent. Er wordt namelijk niet gestuurd op facturabele uren en omzet. Wij sturen op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Verder verdien je uiteraard een marktconform salaris en krijg je naast een eindejaarsuitkering een bonus als je op interimbasis wordt ingezet.

Op ons kantoor staat de bar letterlijk centraal in het pand. Hier lunchen we, praten we elkaar bij en drinken we een biertje. Elke twee weken organiseren we op vrijdagmiddag een zogenaamde BBQ: Business, Bonding & Quality. Dit zijn vier niet facturabele uren in het teken van samenzijn, ontwikkeling, games, muziek maken (er is een podium met drumstel, gitaren en versterkers!), bijpraten, film, pubquiz, bedenk het maar.

Tot slot is het de moeite waard te melden dat onze organisatie sterk democratisch en zelfsturend is ingericht. Geen strakke hiërarchie, maar we nemen gezamenlijk beslissingen. Daar bovenop besteden we veel aandacht aan ontwikkeling, zowel technisch als persoonlijk en kennen we flexibele werktijden en -locaties, zoals thuiswerk.

Ontdek de voordelen  van B-Synergy

Elke 2 weken een BBQ

Om de week organiseren we een BBQ (Business, Bonding & Quality): een middag die in het teken staat van gezellig samen zijn.
Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je aan je werkdag begint en wanneer je eindigt. Hierdoor zijn werk en privé altijd goed te combineren.

Onbeperkt vrije dagen

Jouw vakanties zijn jouw verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf hoeveel vrije dagen je wilt.


Het euroteken

Extra bonus

Bij B-Synergy ontvang je elke maand een extra bonus als we je kunnen plaatsen bij een ander bedrijf.

Een plek in ons bestuur

B-Synergy is een platte organisatie. We werken met een zelfbenoemde bestuur.


Het euroteken

Eindejaarsuitkering

Naast een marktconform salaris, krijg je ieder jaar een bonus die we samen met het bestuur verdelen.

Sturen op blije mensen

Wij sturen niet op facturabele uren, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Een plek aan onze bar

De bar is de plek waar we ontspannen en samen komen. We houden een barkruk voor je vrij.

Innovatief

We zijn erg innovatief. Hierdoor werk je altijd met de meest nieuwe producten.


arrow_drop_up arrow_drop_down