Maak kennis met onze marketeer Tim Zanoni

B-Synergy verwelkomt niet alleen technische collega’s. Ook ons marketingteam werd onlangs uitgebreid. Tim Zanoni startte in mei bij ons bedrijf als junior marketing medewerker. Tim woont net over de grens in België en komt regelmatig op de fiets naar ons kantoor in Alphen. Hij is inmiddels druk bezig met een aantal interessante projecten. We stelden Tim vijf vragen om hem beter te leren kennen.

Hoe ben je bij B-Synergy terechtgekomen?

“Ik ken B-Synergy via mijn vader, die ooit zelf bij het bedrijf solliciteerde. Hij en B-Synergy-eigenaar Erwin kwamen met elkaar in gesprek over marketing en mijn vader vertelde dat ik net klaar was met mijn opleiding marketing en communicatie. Zo is het balletje gaan rollen. B-Synergy leek mij een erg interessant bedrijf. In april heb ik kennisgemaakt met de organisatie, waarna ik op 1 mei officieel in dienst kwam. Tot nu toe bevalt dit erg goed.”

Wat doe je precies als marketing medewerker?

“Op dit moment ben ik bezig met de (door)ontwikkeling van verschillende websites.  Zoals, de eigen website van B-Synergy, maar ook de LowCode academie die gaat over het omscholen van mensen tot LowCode ontwikkelaar en onze nieuwe website LightHouse ICT-marketing, die binnenkort online gaat. Hiermee helpen we andere ICT-bedrijven met hun website in te richten. Ik werk als marketing medewerker nauw samen met Erwin en met onze tekstschrijfster Karin.”

Hoe bevalt het tot nu toe?

“Het bevalt me goed bij B-Synergy. We hebben een gezellig team en ik vind mijn werk erg leuk. In mijn rol als marketing medewerker krijg ik veel vrijheid. Dat vind ik fijn. Ik weet wat ik moet doen en op wie ik terug kan vallen en kan verder zelf invulling geven aan wat ik doe. Ik werk deels thuis en deels op kantoor; een prettige combinatie. De kantoordagen en zeker ook de BBQ’s die elke twee weken georganiseerd worden zorgen ervoor dat ik ook andere collega’s leer kennen. Dit zijn altijd erg leuke middagen.”

Muziek speelt een belangrijke rol bij B-Synergy. Ben jij muzikaal?

“Ik bespeel zelf geen instrument, dus mij zie je niet zo snel op het podium staan bij B-Synergy. Of misschien met een triangel? Ik luister wel veel muziek. Bijvoorbeeld als ik naar mijn werk fiets, zo’n 40 minuten heen en terug. Mijn smaak is heel divers, maar carnavalsmuziek en Nederlandstalige rap vind ik maar niets.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Voor corona was ik veel in de sportschool te vinden. Daarnaast spreek ik graag af mijn vrienden of ga ik iets leuks doen met mijn vriendin. Ik reis graag, maar kan ook genieten van een wandeling met de hond of een gezelschapsspel.”