Stress voorkomen? Onze werknemers ontspannen zich in onze B-Cinema.

Stress voorkomen? Onze werknemers ontspannen zich in onze B-Cinema.

Bij B-Synergy vinden we teambuilding erg belangrijk. Waarom? Het doel van teambuilding is ervoor zorgen dat het team het goed met elkaar kan vinden en beter met elkaar kan samenwerken. Daarom organiseren wij om de week, op vrijdag, een BBQ (Business, Bonding & Quality). De BBQ wordt bij ons afgesloten met een leuke film in onze eigen B-Cinema. Natuurlijk mag iedereen dan een biertje of een ander drankje pakken met daarbij een lekkere snack naar keuze.

Hoe ziet die vrijdag er dan uit?

Zodra je op kantoor aankomt, zal je snel merken dat er veel collega’s aanwezig zijn in de ochtend. Logisch want ze kijken natuurlijk heel erg uit naar de BBQ en de film. ’s Ochtends wordt er nog even keihard gewerkt zodat er ’s middags extra genoten kan worden van die welverdiende ontspanning.

Dat houdt natuurlijk niet in dat je geen gezellig gesprek mag voeren met je collega’s. Ook dat is goed voor teambuilding. Nadat er gewerkt is, gaan we om ongeveer 12:30 uur naar de bar van Den Heuvel, onze buren. Daar wordt er met zijn allen geluncht en gezellig bijgepraat. De lunch die je dan krijgt, heb je zelf van te voren mogen uitkiezen in ons B-Synergymenu. Daar staan verschillende snacks, broodjes en salades op. Klinkt goed toch? Wees niet verlegen en vraag gerust een om biertje! Proost!

De B-Cinema

Nadat er heerlijk geluncht en gezellig bijgepraat is, is het tijd om naar de B-Cinema te gaan! In de grootste woonkamer van Alphen gaan we met zijn allen film kijken. Schrik niet van de kracht van het bijbehorende geluid. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van apparatuur van topkwaliteit. In de ruimte waar de film vertoond wordt, zijn namelijk regelmatig theatervoorstellingen. De film wordt geprojecteerd op een enorm wit doek, net als bij een echte bioscoop. De bijpassende verlichting zorgt voor een optimale bioscoopervaring.

Iedereen wordt voorzien van een drankje en een snack naar keuze. Zodat iedereen optimaal kan genieten. Neem plaats naast je favoriete collega’s en geniet van de film. Een geweldige afsluiter van een “zware” werkweek!

B-Cinema

Onze Beer-Synergybar

Het is ongeveer 17:30 uur en de film is afgelopen. Niet getreurd, na de film wacht onze Beer-Synergybar op je. WAT? Ja, je leest het goed! Onze eigen Beer-Synergybar. De gezelligste IT-kroeg van Nederland! Hier komen collega’s samen om: te kletsen, een biertje te drinken, te darten, een potje te tafelvoetballen of om muziek te spelen. Hoe chill is dat?

Bij B-Synergy doen wij er alles daarom onze collega’s op hun gemak te stellen. Hard werken is goed, maar het beste resultaat behaal je alleen als je op je gemak voelt en goed kan samenwerken met al je collega’s. Wees daarom niet bang om een collega een vraag te stellen als je er even niet uitkomt! Samen kom je toch verder, want samen sta je sterk en dat geldt zeker binnen B-Synergy!

IT-kroeg