Flutter & LowCode

Best practice LowCode Mobile development

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Flutter

LowCode vs. Flutter

Vanwege de vele voordelen wordt Google Flutter, een cross-platform development omgeving, steeds vaker gebruikt als ontwikkeltool voor mobiele toepassingen. Maar wat zijn de voordelen van ontwikkelen met Flutter ten opzichte van LowCode? En is Flutter en aanvulling op of een vervanging van uw LowCode-platform? Dit zijn slechts enkele van de vragen die we gaan beantwoorden tijdens onze Open BBQ, een middag waarin we graag met u in gesprek gaan over Google Flutter en LowCode en onze kijk hierop geven. Mis het niet, want het kan u veel tijd en geld besparen.

Programma open BBQ Informatiemiddag

chris-laurie B-Synergy

Chris Laurie

Chris Laurie, een ervaren ontwikkelaar met een achtergrond in Java, C#., WaveMaker, OutSystems en Flutter vertelt over zijn ervaringen met het bouwen van mobiele apps in LowCode en in Flutter. Is Flutter beter? Is het sneller en heeft het een betere performance / ux? En hoe regelen we de back-end? 

Datum & Tijd

FRIDAY
25-03-'22
15:00

Jurgen Bettonviel

Jurgen is ervaren in C# .NET. Bovendien is hij niet alleen Mendix maar ook OutSystems gecertificeerd. Als CTO bij B-Synergy zit Jurgen dagelijks met zijn handen in de modder van diverse programmeer-omgevingen zoals Unity, Visual Studio, OutSystems en Flutter. Jurgen deelt vandaag zijn ervaringen op het gebied van de LowCode Flutter omgeving: FlutterFlow.

Datum & Tijd

FRIDAY
25-03-22
16:00
Scrum master

Susanne van Erp

Onze ervaren barvrouw en ICT Engagement Manager Susanne, staat vandaag natuurlijk ook voor u klaar. Ze schenkt, zo u wenst, een heerlijk Belgisch biertje voor u in en regelt ook de bitterballen.

Datum & Tijd

FRIDAY
25-03-22
16:30

Waar is de open BBQ?

Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen!

25-03-2022
Open at 14:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden