SAP Consultant Logistiek

Word jij onze nieuwe SAP Consultant Logistiek medewerker? 

Functie omschrijving

B-Synergy is op zoek naar nieuwe Directeur! Wat? Jawel, je leest het goed. B-Synergy is een zelfsturende organisatie, zonder keiharde hiërarchie. De leiding is in handen van een door de medewerkers zelf gevormd bestuur en als je dat wilt en de noodzakelijke capaciteiten bezit, kun je hierin zitting nemen. Als lid of zelfs als directeur, bij ons voorzitter genoemd.

Daarnaast ben je natuurlijk ook een doorgewinterde SAP Consultant die op het gebied van logistiek de nodige kennis en kunde binnenbrengt. Je werkt hierbij primair voor klanten op interim basis en je draagt bij aan de verdere ontwikkelingen van oplossingen die B-Synergy biedt. Wij zijn specialist in de integratie van SAP en lowcode oplossingen en kunnen wel wat extra SAP-expertise gebruiken.

Tja, Directeur word je niet zomaar. Het spreekt voor zich dat wij op zoek zijn naar een Senior Consultant met minstens 5 jaar ervaring. Je hebt hierin kennis en ervaring opgedaan in SAP SCM, MM, (E)WM en/of eventueel SD. Dit kan in de breedte zijn of je bent specialist in één module of SAP Product. Logistieke processen zijn je bekend. Je vindt het een uitdaging een klant te helpen met jouw kennis en ervaring van SAP al dan niet gecombineerd met een B-Synergy lowcode oplossing. Hiertoe bezit je ook goede communicatieve vaardigheden en consultancy skills en bezit je een passie voor innovatie.

Arbeidsvoorwaarden

Bij B-Synergy doen we het allemaal net een beetje anders. Het bekendste voorbeeld hierin is dat we niet aan vrije dagen doen. Je hebt ze wel natuurlijk, maar we houden het niet bij. Jij bepaalt zelf hoeveel en wanneer je vrij bent. Er wordt namelijk niet gestuurd op facturabele uren en omzet. Wij sturen op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé.

Verder verdien je uiteraard een marktconform salaris en krijg je naast een eindejaarsuitkering een bonus als je op interim basis wordt ingezet.

Op ons kantoor staat de bar letterlijk centraal in het pand. Hier lunchen we, praten elkaar bij en drinken een biertje. Elke twee weken organiseren we op vrijdagmiddag een zogenaamde BBQ: Business, Bonding & Quality. Dit zijn vier niet facturabele uren in het teken van samenzijn, ontwikkeling, games, muziek maken (er is een podium met drumstel, gitaren en versterkers!), bijpraten, film, pubquiz, bedenk het maar.

Het democratische, zelfsturende karakter van onze organisatie hebben we al genoemd. Daar bovenop besteden we veel aandacht aan ontwikkeling, zowel technisch als persoonlijk en kennen we flexibele werktijden en -locaties, zoals thuiswerk. Interesse om eens kennis te maken, solliciteer dan snel.

Ontdek de voordelen  van B-Synergy

Elke 2 weken een BBQ

Om de week organiseren we een BBQ (Business, Bonding & Quality): een middag die in het teken staat van gezellig samen zijn.
Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je aan je werkdag begint en wanneer je eindigt. Hierdoor zijn werk en privé altijd goed te combineren.

Onbeperkt vrije dagen

Jouw vakanties zijn jouw verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf hoeveel vrije dagen je wilt.


Het euroteken

Extra bonus

Bij B-Synergy ontvang je elke maand een extra bonus als we je kunnen plaatsen bij een ander bedrijf.

Een plek in ons bestuur

B-Synergy is een platte organisatie. We werken met een zelfbenoemde bestuur.


Het euroteken

Eindejaarsuitkering

Naast een marktconform salaris, krijg je ieder jaar een bonus die we samen met het bestuur verdelen.

Sturen op blije mensen

Wij sturen niet op facturabele uren, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Een plek aan onze bar

De bar is de plek waar we ontspannen en samen komen. We houden een barkruk voor je vrij.

Innovatief

We zijn erg innovatief. Hierdoor werk je altijd met de meest nieuwe producten.


Laten we praten