SAP developer 

Word SAP developer bij B-Synergy

Over de functie

B-Synergy is op zoek naar nieuwe directeur! Wat? Jawel, je leest het goed. B-Synergy is een zelfsturende organisatie, zonder keiharde hiërarchie. De leiding is in handen van een door de medewerkers zelf gevormd bestuur. En als je dat wilt en over de noodzakelijke capaciteiten beschikt, kun je hierin plaatsnemen. Als lid of zelfs als directeur, bij ons voorzitter genoemd.

Daarnaast ben je ook een doorgewinterde SAP developer met de nodige kennis en kunde op het gebied van ABAP. Je werkt primair op interim basis voor klanten en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de oplossingen die B-Synergy biedt. Wij zijn specialist in de integratie van SAP en LowCode oplossingen en kunnen wel wat extra SAP-expertise gebruiken.

Over jou

Tja, directeur word je niet zomaar. Het spreekt voor zich dat wij op zoek zijn naar een senior developer met minstens vijf jaar ervaring. Je hebt kennis van en ervaring met ABAP, bij voorkeur in UI5 en Fiori. Je ziet het als jouw uitdaging om klanten te helpen met jouw kennis en ervaring van SAP al dan niet gecombineerd met een B-Synergy LowCode oplossing. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en consultancy skills en hebt een passie voor innovatie.

Dit bieden we jou

Bij B-Synergy doen we het allemaal net een beetje anders. Zo werken we bijvoorbeeld niet met vrije dagen . Je hebt ze wel natuurlijk, maar we houden ze niet bij. Jij bepaalt zelf hoeveel en wanneer je vrij bent. We sturen niet op facturabele uren en omzet, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé.

Als SAP developer verdien je een marktconform salaris en krijg je naast een eindejaarsuitkering een bonus als je op interim basis wordt ingezet.

Op ons kantoor staat de bar letterlijk centraal in het pand. Hier lunchen we, praten we elkaar bij en drinken we op vrijdag een biertje. Om de week organiseren we een BBQ-middag: Business, Bonding & Quality. Dit zijn vier niet facturabele uren die in het teken staan van samenzijn, ontwikkeling, games, muziek maken (er is een podium met drumstel, gitaren en versterkers), bijpraten, films, pubquizen, enzovoorts.

Het democratische, zelfsturende karakter van onze organisatie hebben we al genoemd. Daarnaast besteden we veel aandacht aan ontwikkeling, zowel technisch als persoonlijk, en kennen we flexibele werktijden en -locaties. Je kunt dus ook thuis werken. Interesse om eens kennis te maken? Solliciteer dan hieronder.

Ontdek de voordelen  van B-Synergy

Elke 2 weken een BBQ

Om de week organiseren we een BBQ (Business, Bonding & Quality): een middag die in het teken staat van gezellig samen zijn.
Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je aan je werkdag begint en wanneer je eindigt. Hierdoor zijn werk en privé altijd goed te combineren.

Onbeperkt vrije dagen

Jouw vakanties zijn jouw verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf hoeveel vrije dagen je wilt.


Het euroteken

Extra bonus

Bij B-Synergy ontvang je elke maand een extra bonus als we je kunnen plaatsen bij een ander bedrijf.

Een plek in ons bestuur

B-Synergy is een platte organisatie. We werken met een zelfbenoemde bestuur.


Het euroteken

Eindejaarsuitkering

Naast een marktconform salaris, krijg je ieder jaar een bonus die we samen met het bestuur verdelen.

Sturen op blije mensen

Wij sturen niet op facturabele uren, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Een plek aan onze bar

De bar is de plek waar we ontspannen en samen komen. We houden een barkruk voor je vrij.

Innovatief

We zijn erg innovatief. Hierdoor werk je altijd met de meest nieuwe producten.


Yes, ik wil solliciteren!