arrow_drop_up arrow_drop_down
OutSystems Vacatures

SAP Low Code connector

Ook jij kan werken met deze connector 


De SAP LowCode connector integreert Low Code platformen zoals OutSystems of WaveMaker met SAP. Hierdoor vult u SAP aan met de functionaliteit die nodig is om processen naadloos aan te sluiten op uw business. Kan dat niet met SAP Fiori dan? Jawel, dat kan maar met Low Code platformen ontwikkeld u vele malen sneller dan met Fiori en bovendien kunt je met Low Code platformen veel meer functionaliteiten bouwen dan met Low Code.

Tijdens de ontwikkeling helpt SAP Low Code connector het het Low Code Platform sneller functionaliteiten van SAP te hergebruiken zodat deze niet eens meer door uw Low Code ontwikkelaar uitgezocht hoeven te worden. Functionaliteiten zoals real-time prijslijsten, security en caching van data sets voor mobile integratie zijn standaard al voor u klaar gezet.

Met de SAP Low Code Connector van B-Synergy kan elke ontwikkelaar de beschikbare SAP functies ontdekken, doorbladeren, beveiligen en direct  gebruiken. Het implementeren van de BAPI of ZBAPI voor een specifieke functie is eenvoudig, zelfs met beperkte of geen kennis van SAP.

De visuele ontwikkelomgeving maakt het opzetten van een SAP-verbinding mogelijk. Alle validatie en beveiligingsinstellingen in SAP worden overgenomen door de aangemaakte verbinding. 

Na het opzetten van een verbinding kunnen de beschikbare BAPI's worden doorgenomen. De visuele editor biedt ter plaatse documentatie over de interfaces, waarbij complexe SAP-types worden toegewezen aan eenvoudig te begrijpen parameters.

Op de onderstaande afbeelding zie je de architectuur van de SAP LowCode Connector en hoe deze werkt in samenwerking met het OutSystems Low Code platform.

De SAP Low Code connector kan gebruikt worden om alle Low Code platformen aan te sluiten, niet alleen OutSystems of WaveMaker. De LowCode connector kan aangeboden worden als on-premise installatie of als SaaS oplossing in een  SapConnect-as-a-service model.SAP Integratie met Low Code

B-Synergy SAP Connector

Onze B-Synergy SAP connector kan elk Low Code platform eenvoudig integreren met SAP ECC ,S/4HANA of SAP SRM. Bovendien kunt uw uw eigen front-end bouwen om SAP te ontsluiten of onze meegeleverde front-end daarvoor gebruiken. De SAP connector is een micro-service en kan dus ook zonder noemenswaardige front-end functioneren.

Leuk dat je er bent!