OutSystems Vacatures

SAP LowCode connector

Ook jij kan werken met deze connector.

Sit back and relax! Laat B-Synergy ervoor zorgen dat alles wat met SAP moet integreren en communiceren lekker soepel werkt. Terwijl jij achterover leunt wordt er een veilige en gebruiksvriendelijke integratie met SAP tot stand gebracht. Zelf doen? Ook dan houd je tijd over. De Sapapi is een standalone applicatie die na enige training eenvoudig kan worden geïmplementeerd en gebruikt. Ook is kennis van de SAP-database geen vereiste meer. Agile-teams zijn daardoor niet meer afhankelijk van derden om bedrijfsapplicaties te maken die met SAP moeten integreren.

B-Synergy is hét SAP-LowCode bureau van Nederland; de verbindende factor tussen vraag en aanbod op de SAP- en LowCodemarkt. B-Synergy levert niet alleen personeel met kennis van SAP maar ontwikkelt ook oplossingen en toepassingen voor klanten die hun SAP-systeem maximaal willen benutten of op maat gemaakte applicaties nodig hebben die met SAP kunnen communiceren.

De Sapapi is een van de hulpmiddelen die B-Synergy heeft ontwikkeld om ontwikkelaars van applicaties in het ontwikkelproces te ondersteunen. Deze connector zorgt voor een soepele en veilige verbinding tussen SAP en applicaties die moeten integreren met SAP. Het gaat hierbij niet alleen om kant-en-klare applicaties. Ook organisaties die hun eigen applicaties bouwen, met of zonder LowCode, kunnen eenvoudig integreren met hun SAP ERP via de applicatie/logische laag door gebruik te maken van de LowCode SAP Interface.

Het streven van B-Synergy was om een oplossing te ontwikkelen die niet alleen zeer veilig is maar waarmee ook beheerbaar en gebruiksvriendelijk integraties met SAP gebouwd kunnen worden. De Sapapi is een standalone applicatie die na enige training eenvoudig kan worden geïmplementeerd en gebruikt. Ook is kennis van de SAP-database geen vereiste meer. Agile-teams zijn daardoor niet meer afhankelijk van derden om bedrijfsapplicaties te maken die met SAP moeten integreren.

De Sapapi integreert LowCode-platformen zoals OutSystems en WaveMaker en traditioneel gebouwde software met SAP. Ontwikkelen met behulp van deze platformen levert een aanzienlijke tijdswinst op. 

Bij het bouwen van applicaties biedt LowCode de mogelijkheid om een breed scala aan, al dan niet op maat gemaakte, functionaliteiten toe te voegen. Toch weerhoudt de moeilijkheid om de gebouwde applicaties te integreren met SAP veel bedrijven om te kiezen voor deze manier van ontwikkelen, vooral omdat de gewonnen tijd door de keuze van ontwikkelen met een LowCode-platform, bij die integratie vaak weer verloren gaat. Dit tijdsverlies is niet meer aan de orde met de Sapapi.  

De interface bouwt en controleert samengestelde dataservices in rest of OData voor consumptie in web, mobile of native apps. Dit zorgt voor een vereenvoudigde principal propagatie. Principal propagatie via uw Active Directory maakt het mogelijk om de identiteit van een gebruiker door te sturen vanuit de (op maat gemaakte) applicaties naar het back-end systeem van het relevante SAP-systeem, op locatie of in de cloud. Zo kan het SAP-systeem aangevuld worden met functionaliteiten die benodigd zijn binnen een organisatie maar niet standaard afgeleverd door SAP zodat de processen naadloos op elkaar aansluiten.