OutSystems Vacatures

SAP LowCode connector

Ook jij kan werken met deze connector 


De SAP LowCode connector integreert LowCode platformen zoals OutSystems en WaveMaker met SAP. Hierdoor vul je SAP aan met de functionaliteit die nodig is om processen naadloos aan te sluiten op een business. Kan dat niet met SAP Fiori dan? Jawel, dat kan. Maar met LowCode platformen ontwikkel je vele malen sneller dan met Fiori en bovendien kun je met LowCode platformen veel meer functionaliteiten bouwen. 

Tijdens de ontwikkeling helpt de SAP LowCode connector het LowCode platform sneller functionaliteiten van SAP te hergebruiken zodat de LowCode ontwikkelaar deze niet eens meer uit hoeft te zoeken. Functionaliteiten zoals real-time prijslijsten, security en caching van datasets voor mobiele integratie zijn standaard al klaargezet. 

Met de SAP LowCode Connector van B-Synergy kan elke ontwikkelaar de beschikbare SAP-functies ontdekken, doorbladeren, beveiligen en direct  gebruiken. Het implementeren van de BAPI of ZBAPI voor een specifieke functie is eenvoudig, zelfs met beperkte of geen kennis van SAP.

De visuele ontwikkelomgeving maakt het opzetten van een SAP verbinding mogelijk. Alle validatie en beveiligingsinstellingen in SAP worden overgenomen door de aangemaakte verbinding. 

Na het opzetten van een verbinding kunnen de beschikbare BAPI's worden doorgenomen. De visuele editor biedt ter plaatse documentatie over de interfaces, waarbij complexe SAP-types worden toegewezen aan eenvoudig te begrijpen parameters.

Op de onderstaande afbeelding zie je de architectuur van de SAP LowCode Connector en hoe deze werkt in samenwerking met het OutSystems LowCode platform.

De SAP LowCode connector kan gebruikt worden om alle LowCode platformen aan te sluiten, niet alleen OutSystems of WaveMaker. De LowCode connector kan aangeboden worden als on-premise installatie of als SaaS oplossing in een SAP connect-as-a-service model.SAP Integratie met Low Code

B-Synergy SAP-Connector

De B-Synergy SAP connector kan elk LowCode platform eenvoudig integreren met SAP ECC, S/4HANA of SAP SRM. Bovendien is het mogelijk om een eigen front-end te bouwen om SAP te ontsluiten of onze meegeleverde front-end daarvoor gebruiken. De SAP connector is een micro-service en kan dus ook zonder noemenswaardige front-end functioneren.

arrow_drop_up arrow_drop_down