CUstom developer

Custom developer experience

Pas de pro studio aan voor citizen developers, abstraheer complexiteiten met behoud van uitbreidbaarheid en kwaliteit van de code.

WaveMake

WaveMaker studio is uw one-stop-shop om de snelheid van LowCode te combineren met de kracht van aangepaste code. Alles wat je nodig hebt is een browser om in te loggen in WaveMaker online en meteen te beginnen met het bouwen van apps met behulp van prefabs, drag-and-drop widgets, en cloud native deployment.


Applicatie

In de huidige digitale wereld zijn Apps een essentieel onderdeel geworden van alle bedrijfsactiviteiten. App eisen worden gedreven door zowel externe klanten, die eisen dat het interactief is en interne klanten (medewerkers), die willen dat er tonnen maatwerk business apps worden gebouwd. Interne app eisen worden voornamelijk gegenereerd door niet-technische-business teams. De apps zijn meestal niet mission-critical maar business-critical apps.  De mensen die om deze apps vragen zijn zakelijke gebruikers die meestal beperkte -technische- kennis hebben.  Een klein deel van deze app-eisen wordt vervuld door out of the box SaaS-diensten, maar er is nog steeds een groot deel maatwerk dat gebouwd moet worden.  Er is een inherente afhankelijkheid gecreëerd op de technische/IT teams om te zorgen voor deze app behoeften.  Maar in organisaties richten IT/technische teams zich vooral op de core/mission critical apps. Dit creëert een catch-22 situatie voor deze business app ontwikkelaars, waar ze zelf geen app kunnen maken en het IT-team een knelpunt is. In essentie is app-ontwikkeling in handen van een select aantal technische ontwikkelaars en het IT-team.  Met andere woorden, er is geen "democratische manier om alle belanghebbenden bij het app-ontwikkelingsproces te betrekken".  

2-pass development

"2-pass development" is een nieuwe methodologie voorgesteld door WaveMaker, specifiek gericht op het gebruik van een LowCode platform op de meest geoptimaliseerde manier om volledig gebruik te maken van de alomtegenwoordige citizen developers in een onderneming om een tijdperk van bedrijfsinnovatie in te luiden.  


2-pass development methodologie overbrugt de ontbrekende schakels, brengt de broodnodige standaardisatie en procesoptimalisatie in de app-ontwikkeling met behulp van LowCode platforms met citizen-ontwikkelaars.


Deze opzet kan de enterprise citizen-ontwikkelaars op een grote manier en inluiden in innovatie binnen de onderneming.  "Democratisering van app-ontwikkeling" wordt een realiteit. WaveMaker platform helpt klanten hun klanten te bedienen. Het is echt prijzenswaardig hoe low-code platforms zoals WaveMaker helpen om enorme hoeveelheden waarde toe te voegen aan veel ondernemingen door hen de vrijheid te geven om code-loze, intuïtieve technologie te bouwen met een klik van de muis.


Reactie plaatsen