OutSystems

Ik zoek een OutSystems developer

20 december 2021

U bent op zoek naar een OutSystems-developer als aanvulling op uw project team, of misschien voor kleinere beheer Opdrachten?

Zoek niet verder, B-Synergy kan u helpen met het vinden van een oplossing op maat. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor Nederlands sprekende OutSystems ontwikkelaar, Junior Medio or Senior niveau.

Is voor u de spreektaal niet zo belangrijk of vindt u het zelfs prima dat de opdracht volledig remote uitgevoerd kan worden? B-Synergy ondersteund uw project of onderhoud-werkzaamheden met remote ontwikkelaars in Portugal of u kunt werken met ons in Nederland gestationeerde in-house OutSystems beheer team zodat U wel efficiënt en on-site met de ontwikkelaars kunt overleggen maar het programmeer werk bij ons op kantoor wordt uitgevoerd.

Bij B-Synergy hebben we alle smaken, sommige klanten kiezen ervoor om zich eenmaal per week te onttrekken aan de waan van de dag op kantoor en zich te focussen op de samenwerking met onze ontwikkelaars. Deze klanten komen dan met plezier bij B-Synergy op kantoor waar waar onze gezellige bar voorziet in alle smaken koffie, thee, drank en bier.

We hopen u snel te ontmoeten, u kunt contact met ons opnemen door een email te sturen naar susanne.vanerp@b-synergy.com of uzelf aan te melden via de contact pagina van onze website.

Tot snel!

Reactie plaatsen