OutSystems

Junior-medior OutSystems developer worden

B-Synergy is dé Specialist op het gebied van OutSystems, zeker als dit in combinatie is met het bekende ERP pakket SAP. Wij zijn specialist in de integratie van SAP met bestaande en nieuwe oplossingen in OutSystems. Wij zijn al ruim 10 jaar partner van OutSystems en hebben inmiddels vele mooie applicaties mogen bouwen. Wij zouden graag nog een Junior OutSystems ontwikkelaar in ons team erbij willen. 

Wat is een OutSystems ontwikkelaar?

Een OutSystems ontwikkelaar is iemand die apps ontwikkelt met het LowCode platform OutSystems. Apps ontwikkelen met LowCode toepassingen komt steeds vaker voor. Dat komt doordat het een veel snellere en gemakkelijkere manier is van het ontwikkelen van apps dan met moeilijkere codering. LowCode is beter te begrijpen voor zakelijke mensen, daarom is het dus de manier om miscommunicatie te voorkomen tussen de ontwikkelaar en de klant.

Wat is OutSystems?

OutSystems is een modern applicatieplatform dat apps bouwt, doorontwikkeld en op ongekende niveaus van flexibiliteit  en efficiëntie hun product leveren.

Hun visuele, model-gedreven ontwikkelomgeving met toonaangevende AI-gebaseerde assistentie zorgt ervoor dat apps in dagen of weken worden gebouwd in plaats van maanden of jaren. Platformdiensten, ook met AI, bieden automatisering die de hele levenscyclus van applicaties verbetert, zodat apps met één klik kunnen worden ingezet en met ongeëvenaard gemak kunnen worden beheerd.

OutSystems wilt dat elk bedrijf kan innoveren door de kracht van software.

Wat zijn jouw taken als Junior-medior OutSystems developer? 

Jouw takenlijst als Junior-medior OutSystems developer kan er als volgt uit zien:

 • Het ontwikkelen van (web)applicaties of sites.
 • Het onderhouden en testen van applicaties en software.
 • Applicaties en/of sites optimaliseren.
 • Het bedenken van oplossingen voor IT-vraagstukken.
 • OutSystems integreren met andere systemen zoals SAP.
 • Kunnen samenwerken met mensen uit de business.
 • Je eigen kennis vergroten van OutSystems, tools, systemen, techieken enzovoorts.

Technieken of tools waarvan je er minstens een van kent/beheerst.

 • HTML, Javascript, CSS
 • C#, .NET
 • MS SQL Server
 • Visual studio
 • TFS, XML

Welke trainingen zijn relevant om een OutSystems ontwikkelaar te worden?

Op de site van OutSystems zelf vind je al een hele goede training die jou naar OutSystems developer opleid. Het is altijd wel handig dat je van te voren al enige kennis hebt van development. Dus de vooropleiding ICT-software Engineering of iets soortgelijk zou jou hierin al een voorsprong in geven. Wat jou ook enorm kan helpen is een cursus LowCode ontwikkeling. Neem anders eens een kijkje bij de LowCode Academie, hun zijn gespecialiseerd in het opleiden naar LowCode ontwikkeling.

Werken bij B-Synergy.

Bij ons werken als OutSystems developer? Dat kan. Bekijk eens onze vacatures en kom bij ons solliciteren. Er ligt alvast bier voor jou koud of natuurlijk gewoon en ander lekker drankje. Wees welkom!

 

Reactie plaatsen