OutSystems

OutSystems Jump start training

De OutSystems Jump start training is een eendaagse, persoonlijke of virtuele workshop met een OutSystems-experts, zodat u onmiddellijk apps kunt bouwen die uw bedrijf kunnen veranderen.

Uw kans om het OutSystems platform onder de knie te krijgen

Deze gratis workshop bevat verschillende demo's en oefeningen. Tijdens de workshop is er veel tijd voor vragen en antwoorden.

Aan het einde van de sessie zult u een goed begrip hebben van het OutSystems platform. U zult weten hoe deze technologie u en uw team kan helpen bij het plannen, ontwikkelen, veranderen, implementeren en beheren van enterprise-grade applicaties.

Wat gaat u leren? 

Inleiding tot OutSystems

Ontdek de basis van OutSystems: hoe het wordt gebruikt, de meest voorkomende oplossingen die u zelf kunt maken, en hoe u de levenscyclus van uw apps kunt beheren, van ontwikkeling tot prestatiebewaking.

Integraties

Pas de kracht van uw bestaande systemen aan en breid ze uit door OutSystems ermee te integreren: van SAP en webservices tot externe databases, u zegt het maar.

Ontwikkeling en zakelijke samenwerking

Gebruik OutSystems om samenwerking, teamwork en een algemene bedrijfscultuurverschuiving rond app-ontwikkeling mogelijk te maken.

OutSystems Beste Praktijken voor Succes

Leer hoe u management, impactanalyse, versiebeheer, beveiliging en authenticatie, en de beste praktijken voor documentatie, troubleshooting, prestatieafstemming en monitoring verandert. Reactie plaatsen