OutSystems

OutSystems NextStep

Wat is OutSystems Nextstep?

De nieuwe generatie ontwikkelaars werkt sneller, efficiënter en vindingrijker dan ooit tevoren.

NextStep is de plek om te beginnen met het veranderen van de manier waarop software wordt gebouwd en alles te leren wat je moet weten om apps snel, goed en voor de toekomst te maken.

Is NextStep iets voor mij?

Van technische en zakelijke sessies, tot jump start, hands-on training, NextStep brengt u inhoud ontworpen voor de verschillende gebieden en behoeften van uw bedrijf.

OutSystems Keynotes

Ontdek de visie van OutSystems en hoe het bedrijven over de hele wereld helpt moderne applicaties te leveren met de snelheid van het bedrijfsleven

OutSystems In het echt

Hoor van echte OutSystems klanten hoe zij het platform gebruiken om de grenzen van innovatie te doorbreken, terwijl ze hun app backlog aanpakken en hun digitale transformatie doelen bereiken.

OutSystems adoptie best practice

Leer van onze klanten succes experts als ze delen een aantal van de best practice om u te helpen bij de overname en de meeste waarde uit de OutSystems platform te krijgen.

Kennismaking met OutSystems

Krijg een voorproefje van wat het betekent om te ontwikkelen met een modern app development platform met een jumpstart sessie speciaal ontworpen voor beginners. De trainingen worden verzorgt door de leukste OutSystems partner van Nederland, B-Synergy of door OutSystems Nederland.

Technologie tracks

Ontdek de nieuwste producten en tools die u moet toevoegen aan uw ontwikkelaars toolset om de digitale initiatieven van uw bedrijf te ondersteunen.

Bezoek ook OutSystems Partner B-Synergy op OutSystems NextStep, of maak een afspraak.