OutSystems

OutSystems Now

OutSystems Now is een native app voor iOS en Android. Gebruik het om snel uw mobiele app te testen op een apparaat zodra u publiceert.

Ontwikkelen, testen, itereren

Versnel uw release cyclus! Ontwikkel uw OutSystems app, publiceer hem en gebruik OutSystems Now om te testen. Pas de app aan met uw bevindingen. Zodra u uw app publiceert, wordt deze automatisch bijgewerkt op het apparaat.

Toegang tot mobiele apparaat mogelijkheden

Gebruik de ondersteunde plugins om de echte ervaring op uw toestel te testen, zoals het gebruik van de camera om foto's te maken of streepjescodes te scannen, de huidige geo Locatie op te vragen, meldingen te gebruiken en meer. Test de ervaring van het gebruik van ondersteunde plugins (zoals de camera-plugin) op uw toestel.

Problemen oplossen met gemak

Moet u uw app debuggen? Bekijk de console logs van uw app en los mogelijke problemen op in real time. U hoeft het apparaat niet op uw computer aan te sluiten.

Deel uw app om te testen

Iedereen met de link naar de app kan deze gaan testen. De link leidt ofwel naar de installatie van OutSystems Now of opent gewoon de gedeelde app.

Feedback

Ontvang feedback van testers via de in-app feedback functie. Activeer deze functie in de App Feedback applicatie van uw omgeving.

Geen winkels betrokken

Van het oplossen van problemen tot het testen van de bruikbaarheid: voltooi uw kwaliteitsproces voordat u zich inschrijft voor een betaalde ontwikkelaarsaccount.


Reactie plaatsen