OutSystems

Wat is OutSystems?

OutSystems

OutSystems is een LowCode platform dat elke fase van een app ontwikkelings- en leveringsproces kan vereenvoudigen. Developers kunnen apps leveren waar jouw bedrijf om vraagt, met de snelheid van de markt waarin jouw bedrijf zich in begeeft. 

Door alle stappen voor een bedrijfsdoel te visualiseren, wordt het ook gemakkelijker om voor iemand anders te herinterpreteren. Je bent namelijk niet genoodzaakt om alle programmeertaal te kennen. Echter helpt het wel mee als je de achtergrond (zoals de manier waarop een applicatie wordt opgezet) in de taal snapt om de logica te begrijpen. 

Voordelen

Door een visuele manier van ontwikkelen te gebruiken ga je de processen versnellen en worden kleine programmeer foutjes weggenomen. Bijvoorbeeld: waar je vroeger 5 developers nodig moest hebben voor 1 applicatie te bouwen heb door de LowCode manier maar 1 developer nodig en gaat het ontwikkelen tot wel 6x sneller dan voorheen. Daarnaast zorgt het LowCode platform voor veel modulaire componenten waardoor je snel en efficiënt een applicatie out-of-the-box kan bouwen. Mocht je namelijk iets extra's nodig hebben, kun je dat altijd via de reguliere coderingen implementeren met behulp van extensies.

B-Synergy

B-Synergy is al 12 jaar OutSystems partner en in 2015 zelfs uitgeroepen tot partner of the year. Hier zijn we natuurlijk erg trots op. Ben jij een OutSystems developer en wil je graag werken met dit platform? Zoek je een leuke OutSystems Vacature? Kijk dan eens op deze pagina. Hier vind je meer informatie over B-Synergy en over OutSystems LowCode


Reactie plaatsen