LowCode

Hoe versnel ik SAP-applicatie ontwikkeling

Versnelde levering van SAP-applicaties kan eenvoudig door gebruik te maken van LowCode. SAP, geïntegreerd met LowCode, vult SAP ECC, CRM of S/4HANA aan met de functionaliteit die nodig is voor uw bedrijfsproces. Bij sommige LowCode platformen zoals OutSystems, maakt de visuele ontwikkelomgeving het mogelijk een SAP-verbinding op te zetten. Alle validaties worden overgenomen maar beperkte beveiligingsinstellingen in SAP zullen worden overgenomen door de aangemaakte verbinding.

Een platform als Mendix, dat SAP als partner heeft, maakt het wel heel makkelijk om uw SAP-applicaties uit te breiden met extra workflows en apps. Mendix is via de SAP-store te gebruiken en heeft zelfs een directe koppeling met de S/4HANA database en principal propagation is out-of-the-box verkrijgbaar.

WaveMaker is de meest voordelige en de meest complete van het stel. Omdat WaveMaker een open LowCode platform is en een alleen een licentie vraagt per developer is WaveMaker wat ons betreft de winnaar als het gaat om het uitbreiden van SAP.  WaveMaker kent geen Vendor Lock-in zoals Mendix en OutSystems dat wel kennen. En WaveMaker kan integreren op de manier zoals OutSystems dat doet maar ook zoals Mendix dat kan. Enige nadeel, u moet zelf principal propagation inrichten, maar daar helpt B-Synergy u graag mee.

Ben je zelf een SAP-consultant en wil je graag je SAP-skills uitbreiden met LowCode-kennis? Neem dan eens contact op, wij hebben altijd behoefte aan gemotiveerde SAP-ontwikkelaars die niet stil willen blijven staan in de ICT-wereld.

Reactie plaatsen