LowCode Developer

Wordt LowCode Developer bij B-Synergy?

Functieomschrijving

B-Synergy is dé Specialist op het gebied van LowCode, zeker als dit in combinatie is met het bekende ERP pakket SAP. Wij zijn specialist in de integratie van SAP met bestaande en nieuwe LowCode oplossingen. Denk hierbij aan platformen als OutSystems, Mendix, Wavemaker, Thinkwise, Flutter enzovoorts. Wij kunnen hierin wel wat hulp gebruiken.

Wat vragen wij?

Voor deze functie heb je minimaal 3-5 jaar ervaring met LowCode en/of SAP en beheers je minimaal Java en/of C# en .NET . Belangrijk vinden we dat jij een passie hebt voor innovatie en software-ontwikkeling en dat jij het een uitdaging vindt een klant te helpen met jouw kennis en ervaring van LowCode en onze oplossingen. Hiertoe bezit je ook goede communicatieve vaardigheden en consultancy skills. 

Wat bieden wij?

Bij B-Synergy doen we het allemaal net een beetje anders. Het bekendste voorbeeld hierin is dat we niet aan vrije dagen doen. Je hebt ze wel natuurlijk, maar we houden het niet bij. Jij bepaalt zelf hoeveel en wanneer je vrij bent. Er wordt namelijk niet gestuurd op facturabele uren en omzet. Wij sturen op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Verder verdien je uiteraard een marktconform salaris en krijg je naast een eindejaarsuitkering een bonus als je op interim basis wordt ingezet.

Op ons kantoor staat de bar letterlijk centraal in het pand. Hier lunchen we, praten elkaar bij en drinken een biertje. Elke twee weken organiseren we op vrijdagmiddag een zogenaamde BBQ: Business, Bonding & Quality. Dit zijn vier niet facturabele uren in het teken van samenzijn, ontwikkeling, games, muziek maken (er is een podium met drumstel, gitaren en versterkers!), bijpraten, film, pubquiz, bedenk het maar.

Tot slot is het de moeite waard te melden dat onze organisatie sterk democratisch en zelfsturend is ingericht. Geen strakke hiërarchie, maar we nemen gezamenlijk beslissingen. Daar bovenop besteden we veel aandacht aan ontwikkeling, zowel technisch als persoonlijk en kennen we flexibele werktijden en -locaties, zoals thuiswerk.

Ontdek de voordelen  van B-Synergy

Elke 2 weken een BBQ

Om de week organiseren we een BBQ (Business, Bonding & Quality): een middag die in het teken staat van gezellig samen zijn.


Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je aan je werkdag begint en wanneer je eindigt. Hierdoor zijn werk en privé altijd goed te combineren.


Onbeperkt vrije dagen

Jouw vakanties zijn jouw verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf hoeveel vrije dagen je wilt.Het euroteken

Extra bonus

Bij B-Synergy ontvang je elke maand een extra bonus als we je kunnen plaatsen bij een ander bedrijf.

Een plek in ons bestuur

B-Synergy is een platte organisatie. We werken met een zelfbenoemde bestuur.


Het euroteken

Eindejaarsuitkering

Naast een marktconform salaris, krijg je ieder jaar een bonus die we samen met het bestuur verdelen.

Sturen op blije mensen

Wij sturen niet op facturabele uren, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Een plek aan onze bar

De bar is de plek waar we ontspannen en samen komen. We houden een barkruk voor je vrij.

Innovatief

We zijn erg innovatief. Hierdoor werk je altijd met de meest nieuwe producten.


Hallo?! Ik ben hier!