OutSystems developer 

Word jij onze nieuwe Grand Champion?

Vacature OutSystems Developer

OutSystems Champion

Ben jij die  OutSystems Developer die we zoeken? Heb jij interesse om eens bij ons te komen kijken hoe je je op je werk ook gewoon thuis kunt voelen? Kom eens met ons praten, niet met de HR manager natuurlijk, alhoewel ook zij erg aardig is, maar met andere ontwikkelaars die bij B-Synergy werken, die vertellen je immers het juiste verhaal over B-Synergy. 


Wat verwachten wij van jou?

Belangrijk vinden we dat jij passie voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen hebt. Het is je natuur om probleemoplossend bezig te zijn en je vindt het een uitdaging om een klant te helpen met de beste oplossingen. Hiertoe bezit je goede communicatieve vaardigheden, beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Bij B-Synergy krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid, voor jezelf, je team en onze klanten. Je kunt goed met deze verantwoordelijkheden omgaan en bepaalt samen met de collega's uit je team hoe je met de dagelijkse dynamiek om wil gaan.

Wij weten dat gelukkige mensen de beste collega's zijn. Daarom sturen wij op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. Je verdient uiteraard een meer dan marktconform salaris en krijgt naast een eindejaarsuitkering een bonus per uur als je voor onze klanten aan het werk bent.

Bij ons ben je eigenlijk je eigen directeur binnen een democratische ICT-club. Lijkt het je fijn verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werk / privé leven? Laat deze OutSystems Vacature dan niet schieten!

Je bent een developer met een passie voor  OutSystems LowCode
Je hebt tenminste 3 jaar ervaring met app ontwikkeling in OutSystems.
Je hebt een relevante HBO ICT opleiding of een gelijkwaardige werk–en denkniveau.
Kennis van andere talen zoals Java, C# en .NET is een pré.
Goede social skills, thuiswerken vind je fijn, maar een potje pinball met je collega's wil je niet missen.
Software Engineer B-Synergy

Wat bieden wij jou?

Bij B-Synergy doen we het allemaal net een beetje anders. Wij sturen op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. Je verdient uiteraard een meer dan marktconform salaris en krijgt naast een eindejaarsuitkering een bonus per uur als je voor onze klanten aan het werk bent.


Op ons kantoor staat de bar letterlijk centraal in het pand. Hier lunchen we, praten we elkaar bij en drinken we een biertje. Elke twee weken organiseren we op vrijdagmiddag een zogenaamde BBQ: Business, Bonding & Quality. Deze middag staat in het teken van samenzijn, ontwikkeling, games, muziek maken (er is een podium met drumstel, gitaren en versterkers!), bijpraten, film, pubquiz, arcade (Space Invaders is populair) of Flipperen op onze Starwars flipperkast, PS5 van de zaak. Je kunt het zo gek niet bedenken. Word jij onze nieuwe tafelvoetbalkampioen?

Mis de taart niet!

SNA-keurmerk B-Synergy