.NET vacature

Word jij onze nieuwe .NET developer?

De leukste opdrachten

Ontdek de leukste opdrachtgevers van Nederland.
Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf  je werktijden en -dagen

Innovatief

Werk met  de innovatiefste producten.

Over de functie

B-Synergy is op zoek naar nieuwe bandleden. Elke twee weken kun je je muzikale vaardigheden laten zien tijdens de BBQ (Business, Bonding en Quality time). Wat we op dit moment het meest nodig hebben is een drummer, maar ook andere muzikanten en software ontwikkelaars zonder muzikale vaardigheden zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen. Tijdens deze BBQ's bespreken we klantcases, pitchen we nieuwe ideeën en laten we nieuw ontwikkelde applicaties zien aan de bar midden in ons hoofdkantoor in Alphen. Dit alles onder het genot van een biertje en hapjes.

Spreekt dit je aan en ben je een .NET software ontwikkelaar die graag in direct contact staat met de klant om nieuwe maatwerk enterprise applicaties te ontwerpen en te bouwen? Dan spreken we je graag. Zie jij jezelf hier al zitten? Bekijk onze video!

Over jou

Voor deze vaste functie als senior developer heb je minimaal vijf jaar ervaring in software ontwikkeling nodig. B-Synergy ontwikkelt de meeste applicaties met .NET, Outsystems en SAP. Ervaring met andere ontwikkelomgevingen (.NET, SAP, PHP, Java etc.) is ook fijn. Daarnaast heb je een professionele of academische opleiding afgerond en beschik je over sterke persoonlijke vaardigheden.

Ben jij een echte professional als software ontwikkelaar? Word je enthousiast van het meedenken met klanten over maatwerk bedrijfsoplossingen? Gebruik je graag jouw creativiteit om nieuwe applicaties te ontwerpen en te implementeren? En zijn je communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels uitstekend? Dan lijkt het erop dat je goed zult passen binnen de kleine maar hechte crew van B-Synergy. Als onderdeel van het team schakel je naadloos tussen zelfstandig en in een team werken. Je bent als senior de coach van junior developers.

Over ons

B-Synergy is dé partner voor het combineren van SAP (ERP) en nieuwe technologie. Wij zijn expert in het implementeren van nieuwe technologie bovenop een bestaand SAP (ERP) landschap om snel een krachtig, betrouwbaar en flexibel landschap te creëren. Omdat veel bedrijven SAP (ERP) systemen gebruiken, is het systeem stabiel, betrouwbaar en uitgebreid. Maar sectoren veranderen; klanten en werknemers eisen meer.  Wij combineren daarom SAP (ERP) data met webtechnologie.

Dit bieden we jou

Je bent direct in dienst bij B-Synergy. Je bepaalt zelf je salaris. Als wij vinden dat je salaris wat hoog is, kunnen we je vragen om jezelf voor te stellen aan de crew en uit te leggen waarom jij vindt dat je dit salaris zou moeten verdienen.

Hoeveel verlofdagen je opneemt, bepaal je ook zelf. Er is geen maximum. Jouw tijd is jouw verantwoordelijkheid. Dit is een belangrijke competentie voor deze baan. Je kunt zowel thuis als op kantoor werken. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn cruciaal binnen B-Synergy. Spreekt dit je aan en wil je graag deel uitmaken van de band en crew? Dan ontvangen wij heel graag je sollicitatie.  

Ontdek de voordelen  van B-Synergy

Elke 2 weken een BBQ

Om de week organiseren we een BBQ (Business, Bonding & Quality): een middag die in het teken staat van gezellig samen zijn.
Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je begint en eindigt

Flexibele werktijden

Bij B-Synergy bepaal je zelf wanneer je aan je werkdag begint en wanneer je eindigt. Hierdoor zijn werk en privé altijd goed te combineren.

Onbeperkt vrije dagen

Jouw vakanties zijn jouw verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf hoeveel vrije dagen je wilt.


Het euroteken

Extra bonus

Bij B-Synergy ontvang je elke maand een extra bonus als we je kunnen plaatsen bij een ander bedrijf.

Een plek in ons bestuur

B-Synergy is een platte organisatie. We werken met een zelfbenoemde bestuur.


Het euroteken

Eindejaarsuitkering

Naast een marktconform salaris, krijg je ieder jaar een bonus die we samen met het bestuur verdelen.

Sturen op blije mensen

Wij sturen niet op facturabele uren, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Een plek aan onze bar

De bar is de plek waar we ontspannen en samen komen. We houden een barkruk voor je vrij.

Innovatief

We zijn erg innovatief. Hierdoor werk je altijd met de meest nieuwe producten.


arrow_drop_up arrow_drop_down