Wavemaker software

Wavemaker-LowCode

Het open LowCode platform voor Java ontwikkeling

WaveMaker is een toonaangevend Java LowCode platform dat professionals helpt om snel moderne, schaalbare en veilige softwareproducten en applicaties te bouwen. Opgericht door een team van Java middleware technologie-experts, is de missie van WaveMaker om programmeurs uit te rusten met een flexibel LowCode platform dat abstractie kan bieden en de resultaten van core software development teams kan vergroten.


Wavemaker biedt een centraal platform voor het publiceren en beheren van alle projectcomponenten die kunnen worden hergebruikt door ontwikkelaars om nieuwe functies te verbeteren of te schrijven. De intrinsieke API-gebaseerde architectuur van WaveMaker maakt hergebruik en uitbreiding van componenten eenvoudig.


Wavemaker is een open LowCode platform, dat wil zeggen dat leaky abstractions veel eenvoudiger op te lossen zijn dan met gesloten platformen zoals Mendix en OutSystems. Dit voorkomt Service Lock-in. Door de open architectuur, gebruikmakend van de modernste open standaarden en open source technologieën, heeft WaveMaker een zeer gunstig prijsmodel ten opzichte van ander platformen. U betaalt per ontwikkelaar en niet per user, tabel of andere onduidelijke variabelen.

Wavemaker is bij uitstek geschikt voor het uitfaseren van dure legacy LowCode applicaties of het ontsluiten en moderniseren van legacy applicaties.


WaveMaker LowCode

Het open en kostenefficiënte LowCode platform voor Java developers.