Flutter developer 

Zit jij straks aan onze B-Synergy bar?

Functie omschrijving

B-Synergy is op zoek naar nieuwe directeur! Wat? Jawel, je leest het goed. B-Synergy is een zelfsturende organisatie, zonder keiharde hiërarchie. De leiding is in handen van een door de medewerkers zelf gevormd bestuur. En als je dat wilt en over de noodzakelijke capaciteiten beschikt, kun je hierin plaatsnemen. Als lid of zelfs als directeur, bij ons voorzitter genoemd.

Spreekt dit je aan en ben je een Flutter developer die graag in direct contact staat met de klant om nieuwe maatwerk enterprise applicaties te ontwerpen en te bouwen? Dan spreken we je graag. 

Over jou

Tja, directeur word je niet zomaar. B-Synergy ontwikkelt de meeste applicaties met .NET, OutSystems en SAP. Ervaring met andere ontwikkelomgevingen (.NET, SAP, PHP, Java etc.) is ook prima. Daarnaast heb je een professionele of academische opleiding afgerond en beschik je over sterke persoonlijke vaardigheden.

Ben jij een echte professional als Flutter ontwikkelaar? Word je enthousiast van het meedenken met een klant over maatwerk bedrijfsoplossingen en gebruik je al je creativiteit om nieuwe applicaties te ontwerpen en te implementeren? En zijn je communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels uitstekend? Dan lijkt het erop dat je goed zult passen in de kleine maar hechte crew van B-Synergy.

Dit bieden we jou

Bij B-Synergy doen we het allemaal net een beetje anders. Zo doen we niet aan vrije dagen. Je hebt ze wel natuurlijk, maar we houden ze niet bij. Jij bepaalt zelf hoeveel en wanneer je vrij bent. Wij sturen niet gestuurd op facturabele uren en omzet, maar op blije medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé.

Verder verdien je uiteraard een marktconform salaris en krijg je naast een eindejaarsuitkering een bonus als je op interim basis wordt ingezet.

Binnen ons kantoor staat de bar letterlijk centraal. Hier lunchen we, praten we elkaar bij en drinken we een biertje. Elke twee weken organiseren we op vrijdagmiddag een zogenaamde BBQ: Business, Bonding & Quality. Dit zijn vier niet facturabele uren die in het teken staan van samenzijn, ontwikkeling, games, muziek maken (er is een podium met drumstel, gitaren en versterkers), bijpraten, films, pubquizen, enzovoorts.

Het democratische, zelfsturende karakter van onze organisatie hebben we al genoemd. Daarnaast besteden we veel aandacht aan ontwikkeling, zowel technisch als persoonlijk, en kennen we flexibele werktijden en -locaties. Je kunt dus ook thuis werken. Interesse om eens kennis te maken? Solliciteer dan hieronder.

Yes, ik wil solliciteren