procure to pay

Procure-To-Pay

LowCode inkoopportaal om uw bedrijf gemakkelijk naar het juiste inkoopkanaal te leiden

De komende tien jaar krijgen bedrijven te maken met meer kansen en disruptie dan ooit tevoren. De digitale transformatie zal versnellen naarmate krachtige technologieën zoals LowCode rijper worden. Aangezien tot 65 procent van de waarde van de producten of diensten van een onderneming afkomstig is van haar leveranciers, speelt inkoop een leidende rol bij het mogelijk maken van deze transformatie.

Inkooporganisaties zullen hun proces verbeteren door een holistische kijk op alle aspecten van het inkoopproces. Er zullen nieuwe mogelijkheden ontstaan. De beste manier om deze snel te omarmen is door gebruik te maken van een platform dat beschikt over LowCode mogelijkheden. Snel veranderende omstandigheden, zoals bijvoorbeeld bij de uitbraak van Covid-19, vragen om een inkoopoplossing die gemakkelijk kan worden afgestemd op de vraag naar veranderende inkoopprocessen. Inkoop transformeert haar werk en waarde voor organisaties door zich snel aan te passen aan veranderingen.


De voordelen van Procure-To-Pay

  • Opstellen en beheren van bedrijfsspecifieke inkoopcatalogi. 
  • Aggregeren en classificeren van alle aankopen, bedrijfsbreed. 
  • Standaardiseren van bron-tot-contractprocessen voor alle bedrijfs- en inkoopafdelingen. 
  • Besparing op materiaalkosten door consolidatie van het inkoopproces. 
  • Betrek materiedeskundigen bij uw aankoopproces. 
  • Creëer uw eigen sourcing (sociaal) netwerk zonder extra kosten.

Bezoek onze procure-to-pay website. Hier komt u meer te weten over onze Procure-To-Pay suite en de buying portal. Onze procure-to-pay website bevat een wiki voor buyers en businesses die dagelijks te maken hebben met het SAP inkoopproces.

Inkoopportaal voor SAP

Begeleid uw business snel en eenvoudig naar het juiste inkoopkanaal