Uw adviseurs voor LowCode en Rapid Application Development

Jurgen Bettonviel

Jurgen is onze "smokejumper", hij lost complexe vraagstukken op het gebied van software ontwikkeling op met .NET, Unity, OutSystems, WaveMaker. You name it!

Chris Laurie

Chris Laurie doet veel onderzoek binnen ons innovatie team. Hij is ervaren op Java, .NET, WaveMaker en OutSystems LowCode, Flutter, en SAP integratie.


Gianni Nicolaas

Gianni heeft jarenlange ervaring opgebouwd binnen KPMG en heeft ervaring met grote projecten in OutSystems met complexe integraties als ontwikkelaar maar ook als projectleider.


Erwin Schmidt

De basis van Erwin ligt in SAP logistieke modules .Met meer dan 10 jaar OutSystems en RAD ervaring zijn ook Mendix, WaveMaker, Power apps. geen onbekende meer.


B-Synergy - FAQ

Via welke manier kan ik jullie bereiken?

Een beller is altijd sneller. Daarom kun je Susanne bellen op telefoonnummer: +316 55 69 16 00. Ook kun je onderstaand contactformulier invullen

Waar kan ik mijn Whitepaper vinden?

Leuk dat je onze whitepaper hebt gedownload. Als het goed is heb je van ons een mailtje gehad naar het email adres wat je bij ons hebt opgegeven. Als je deze niet hebt gehad, is deze waarschijnlijk in je spambox terecht gekomen. Is het mailtje ook daar niet aangekomen? Dan kun je altijd je aanvraag opnieuw indienen of contact met ons opnemen, dan sturen wij hem persoonlijk naar jou op.

Met onze LowCode experts samenwerken?

Wij zijn altijd opzoek naar (ervaren) developers. Solliciteer door op de button hieronder te klikken en laat je gegevens achter.