OutSystems Partner Tilburg

Wij hebben OutSystems developers!

U zoekt een OutSystems developer? Wij zijn uw gerenommeerde OutSystems partner voor de regio Tilburg. B-Synergy is al meer dan twaalf jaar partner van OutSystems én al twee keer verkozen tot partner van het jaar. Wij nemen u alle zorg uit handen bij uw digitale transformatie. Onder de OutSystems Partners  en onze klanten staat B-Synergy bekend als ervaren, transparante en eerlijke LowCode expert.

U zoekt een OutSystems Developer in Tilburg

OutSystems developers zijn in de krappe ict markt moeilijk te vinden. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij eerst met u in gesprek gaan over het profiel van de OutSystems ontwikkelaar die u zoekt. De taal en locatie van de OutSystems ontwikkelaar zijn van belang, maar natuurlijk ook het ervaringsniveau. Kiest u bijvoorbeeld liever voor een door ons gedetacheerde Nederlandse senior of toch maar voor een Portugese medior op near-shore constructie.

Waarom kiest u voor B-Synergy? 

 • Meer dan 150 jaar ICT ervaring.
 • Ervaren in verschillende Low Code platformen
 • Training en begeleiding faciliteiten
 • Groot netwerk van OutSystems ontwikkelaars
 • +10 jaar OutSystems partner
 • Altijd meer dan 20 soorten bier aan onze gezellige bar
 • Open, eerlijk en transparant over Low Code en OutSystems

OutSystems Vacature Den Bosch

Heeft u zelf een OutSystems vacature open staan en krijgt u deze moeilijk gevuld? Vind u het lastig om de juiste developers te vinden voor uw OutSystems jobs? Juist dan is B-Synergy de OutSystems partner die u zoekt! Wij hebben de sourcing specialisten in huis om u te helpen met het zoeken naar de juiste OutSystems developers. Toch liever zelf op zoek naar developers? Bekijk dan eens onze whitepaper. Deze staat vol met praktische informatie over hoe en waar je nieuwe developers vindt. 

OutSystems partner Tilburg voor uw project

Onze procedure 

Met ondersteuning van B-Synergy, optimaliseert u uw bedrijfsprocessen snel en bespaart u veel onnodige kosten. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen wij (online) een gesprek met u en één van onze OutSystems-experts. In dit gesprek kijken we samen waar u tegenaan loopt en hoe u dit zou kunnen oplossen. Op basis van dit gesprek formuleren wij een heldere strategie, een kostenoverzicht en stappenplan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. In een later stadium nemen wij u mee in de behaalde resultaten en kijken we of we op of bij moeten schalen. 

Het OutSystems LowCode platform

OutSystems is een gerenommeerde naam in de ICT-wereld. Veel bedrijven maken al gebruik van het LowCode platform, en dat is niet voor niets. Maar hoe vindt u nu een betrouwbare partner in Den Bosch? Wanneer u kiest voor B-Synergy, kiest u voor twaalf jaar ervaring met OutSystems. Omdat wij niet alleen gespecialiseerd zijn in OutSystems, maar ook in andere LowCode en Rapid Application Development platformen zoals Flutter of WaveMaker hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw vraag. Wellicht sluit uw businesscase aan op onze off-the-shelf OutSystems oplossingen in onze OutSystems Forge? Hierin vind u veel herbruikbare componenten voor bijvoorbeeld de integratie met SAP maar ook volledige business oplossingen zoals de procure-to-pay suite en het mobiele SAP PM platform.

Waarom zou u kiezen voor OutSystems? 

 • OutSystems is kostenbesparend.
 • Met Low Code verbetert u uw bedrijfsprocessen.
 • Het geeft u een korte ontwikkeltijd.
 • U maakt gebruik van de voordelen van LowCode.
 • OutSystems is makkelijk te integreren met bestaande applicaties.
 • Geeft u een veilige en stabiele omgeving. 
 • U kunt 80 % van het werk uitvoeren in 20% van de tijd.

OutSystems NextStep en training

OutSystems Nextstep

OutSystems Nextstep is de plek om te beginnen met het veranderen van de manier waarop software wordt gebouwd en alles te leren wat je moet weten om apps snel, goed en voor de toekomst te maken. Ook B-Synergy is van de partij op OutSystems NextStep, maar kunt u niet wachten? Neem dan snel contact met ons op voor een eerlijk en integer advies over Low Code. Wilt u meer weten over Nextstep? Bekijk dan eens ons artikel in onze kennisbank over OutSystems Nextstep.

Training volgen

Wist u dat wij een OutSystems training in Den Bosch kunnen geven op de locatie van uw bedrijf? Tijdens deze trainingen begeleiden wij uw OutSystems ontwikkelaars dus onsite. Dit is geen honderd-in-een dozijn training waarin uw medewerkers alleen maar filmpjes kijken om zo hun OutSystems certificaat te behalen maar pragmatische training en begeleiding waarin de theorie meteen toegepast kan worden in uw OutSystems project.

OutSystems NextStep café 

Het enige echte OutSystems NextStep café is geopend!

Kom langs om kennis te maken met OutSystems en ontdek de vele mogelijkheden die het platform te bieden heeft.

Onder het mom van een hapje en drankje, kunt u het OutSystems platform in het echt beleven.

Alles wat aan bod komt tijdens het NextStep 2022 event, lichten we graag toe.

Maar ook alle andere mogelijkheden met OutSystems praten we graag over!


Loop gerust het NextStep café binnen zonder afspraak, we zijn gedurende het OutSystems NextStep 2022 event

geopend van 9:00 tot 18:00.


Mocht u toch heel graag dat we bij uw komst een warme kop koffie of ijskoud speciaal biertje voor u klaar zetten.

Kunt u dat via onderstaande knop aangeven.


Meer weten?  

Heeft u vragen of wilt u meer weten over B-Synergy en/of OutSystems? Neem dan contact op met Thierry van Schie op telefoonnummer +316 55 69 16 00 of stuur een e-mail naar info@b-synergy.com. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Neem vandaag nog contact op