b-synergy flutter web dev

Flutter web

Kan Flutter gebruikt worden op het web?

Ja, geen probleem. Flutter is namelijk een cross platform ontwikkeltool. Zo kan het gebruikt worden op verschillende besturingssystemen en platformen, zoals: Android, IOS en windows maar dus ook op je laptop, telefoon of tablet maar ook voor Flutter web ontwikkeling. Wilt u meer weten over cross platform development? Download dan onze whitepaper

Is Flutter web-ontwikkeling goed voor je SEO? 

Als je hoog wilt scoren in google met een Flutter webapplicatie dan is het misschien beter om een LowCode ontwikkelplatform te gebruiken, die zijn meer geschikt om SEO-gericht te optimaliseren. Flutter is daarentegen wel een goedkopere oplossing om een mooie webapplicatie te maken, want Google Flutter is gratis. 

Wil jij hulp met het optimaliseren van jouw website en hoger ranken in Google? Onze partner LightHouse ICT-marketing is hier een specialist in!

Flutter web-ontwikkelaars B-Synergy  

B-Synergy is hét SAP-LowCode bureau van Nederland. Onze mensen hebben meer dan 10 jaar ervaring met LowCode. Maar we kijken altijd naar innovatie en we zijn constant op zoek naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met de best passende oplossingen. Daarom vinden we het belangrijk om breder te kijken en ons niet te beperken tot alleen LowCode. Inmiddels hebben we verschillende Flutter web ontwikkelaars. 

Wil jij ook een Flutter web ontwikkelaar worden bij B-Synergy? Dat kan zeker! Wij zoeken nog naar nieuwe flutterexperts. Solliciteer nu bij ons!