Menix developer

Junior-Medior Mendix developer worden

B-Synergy is dé Specialist op het gebied van LowCode, zeker als dit in combinatie is met het bekende ERP pakket, SAP. Wij zijn specialist in de integratie van SAP met bestaande en nieuwe oplossingen in Mendix en LowCode. Wij doen dit al ruim 12 jaar en hebben inmiddels vele mooie applicaties mogen bouwen.

Wat is een Mendix ontwikkelaar?

Een Mendix ontwikkelaar is iemand die apps ontwikkelt met het LowCode platform Mendix. Mendix developers zijn in staat om een business uitdaging te vertalen naar een software oplossing die ze zelf bouwen. Dit zorgt ervoor dat de apps beter aansluiten bij het proces dat verbetert moet worden. Apps ontwikkelen met LowCode toepassingen komt steeds vaker voor. Dat komt doordat het een veel snellere en gemakkelijkere manier is van het ontwikkelen van apps dan met moeilijkere codering. 

Wat is Mendix?

Mendix is een software ontwikkelingsplatform waarmee je snel en eenvoudig mobiele en webapplicaties kunt bouwen.
Door de combinatie van no-code en LowCode binnen het platform kunnen IT-afdelingen een stuk efficiënter samenwerken met collega’s van andere afdelingen uit het bedrijf die vaak een creatieve en innovatieve mindset hebben maar niet de diepgaande technische programmeerkennis hebben om zelf software te ontwikkelen. Door deze twee werelden samen te brengen kunnen applicaties in een mum van tijd worden gecreëerd, bewerkt en operationeel worden gemaakt in vergelijking met traditionele software ontwikkelmethoden.

Wat zijn jouw taken als Junior-medior Mendix developer? 

Jouw takenlijst als junior-medior Mendix developer kan er uit volgt  uit zien:

 • Het ontwikkelen van (web)applicaties of sites. 
 • Het onderhouden en testen van applicaties en software. 
 • Applicaties en/of sites optimaliseren.
 • Het bedenken van oplossingen voor IT-vraagstukken. 
 • Mendix integreren met andere systemen zoals SAP.
 • Kunnen samenwerken met mensen uit de business.
 • Je eigen kennis vergroten van Mendix, tools, systemen, technieken, enzovoorts...

Technieken of tools waarvan je er minstens een van kent/beheerst.

 • HTML, Javascript, CSS
 • LowCode, NoCode
 • TFS, XML
 • Agile

Welke trainingen zijn relevant om een Mendix ontwikkelaar te worden?

Op de site van Mendix zelf vind je al een hele goede training die jou naar Mendix developer opleid. Het is altijd wel handig dat je van te voren al enige kennis hebt van development. Dus de vooropleiding ICT-software Engineering of iets soortgelijk zou jou hierin al een voorsprong in geven. Wat jou ook enorm kan helpen is een cursus LowCode ontwikkeling. Neem anders eens een kijkje bij de LowCode Academie, hun zijn gespecialiseerd in het opleiden naar LowCode ontwikkeling.

Werken bij B-Synergy.

Bij ons werken als Mendix developer? Dat kan. Bekijk eens onze vacatures en kom bij ons solliciteren. Er ligt alvast bier voor jou koud of natuurlijk gewoon en ander lekker drankje. Wees welkom!

 

Reactie plaatsen