LowCode

LowCode opleiding

LowCode opleidingen kun je volgen bij de B-Synergy LowCode Academie. LowCode platformen zijn niet meer weg te denken uit de ICT-wereld. Naast het feit dat LowCode-platformen ervoor zorgen dat applicaties makkelijker te beheren zijn, is ook het leren programmeren een stuk laagdrempeliger. Kun je al goed met Excel over weg, of heb je wel eens een website gebouwd dan is het eenvoudig om je een LowCode-platform eigen te maken. Bij B-Synergy helpen we jou daar graag bij. Je kunt bij de LowCode-academie terecht voor omscholing of bijscholing. Wanneer je al wat certificaten binnen hebt dan zou het zomaar kunnen zijn dat je ook meteen een goedbetaalde baan te pakken hebt! 

Onze favoriete LowCode-platformen zijn OutSystems en Mendix. Als je die onder de knie hebt, heb je gegarandeerd ook een baan.

Wanneer je bij B-Synergy werkt, heb je natuurlijk nog meer mogelijkheden om je te verdiepen in het programmeren van web apps en mobile apps. Als afstudeerder kun je bij B-Synergy ook afstuderen in objectgeoriënteerde programmeertalen zoals Dart/Flutter, C# of Java.

 Wil je meer weten over de LowCode-academie of over afstuderen bij B-Synergy? Blijf geen vreemde en neem snel contact op!