B-synergy een zelfsturende organisatie

B-Synergy is een zelfsturende organisatie. Dit komt tot uiting in de raad van bestuur. Het is de raad van bestuur die de dagelijkse taak van het besturen van B-Synergy heeft.  De bestuursraad wordt gevormd door de medewerkers van B-Synergy zelf. Als ontwikkelaar heb je dus een grote invloed op de gang van zaken binnen B-Synergy.

Wil je ook mee ondernemen? Inzage in de geldstromen, meebeslissen over investeringen? Kom dan eens praten. We drinken samen een biertje aan onze bar en zullen je in alle openheid vertellen hoe het bij B-Synergy werkt, welke mogelijkheden er zijn en wij willen dan graag weten hoe jij vorm wil geven aan je carrière, waar je gelukkig van wordt en hoe jij invulling wil geven aan je werkzame leven.

Bij B-Synergy kun je terecht als Freelancer, die toch graag collega's wil, als mid-lancer die graag meer wil verdienen maar toch ook wat zekerheid ingebouwd wil hebben of natuurlijk als waardevol medewerker of zelfs bestuurslid.

Natuurlijk kun je ook gewoon een leuk contract krijgen dat tailormade is op jouw specifieke eisen en wensen. We hebben een leuke OutSystems Vacature, maar zoeken ook andere profielen.