OutSystems

OutSystems developer

OutSystems developer ben je niet zomaar. Het klinkt te mooi om waar te zijn en misschien is dat het ook wel. Je doet een OutSystems training van een week en dan ben je OutSystems ontwikkelaar met een OutSystems certificaat. Je kunt na een week je eerste apps bouwen en alle fouten maken die beginnende ontwikkelaars maken. Dat heet leren! OutSystems developer wordt je dus niet na een week, na een week heb je slechts je eerste OutSystems certificaat.

Naast de OutSystems ontwikkel omgeving is er veel technologie en kennis nodig, zoveel dat het haast onmogelijk is om een allrounder te worden. OutSystems was ooit simpel maar met name toen Mobile om de hoek kwam kijken en progressive web apps werd het toch een stuk lastiger.

Aangezien OutSystems voornamelijk gebruikt wordt bij grote bedrijven voor het bouwen van administratieve software is een flinke dosis bedrijfskennis ook zeer bruikbaar om de wensen van de business te begrijpen en mee te kunnen denken in de oplossing.

Daarnaast zijn applicatie architectuur, integratie architectuur, javascript, HTML5, en SQL eigenlijk onmisbare aspecten van het ontwikkelen. Wil je mobiele apps ontwikkelen dan komt er ook nog boven op alle kennis die nodig is voor het ontwikkelen en debuggen van apps met Cordova.

Sommige ontwikkelaars die ervaring hebben met het ontwikkelen met Java of .NET hebben grote moeite met het uit handen geven van de macht over de code, zoals OutSystems dat wel van je verwacht. Toch is het uiteindelijk zo dat OutSystems met de juiste business case een ontzettend waardevolle tool kan zijn waardoor het ontwikkelen van applicatie vele malen sneller kan gaan. Wanneer ervaren ontwikkelaars de kracht van Low Code gaan inzien kan er een mooie symbiose ontstaan tussen business en IT.

Wil jij ook OutSystems developer worden? Neem eens contact op met de LowCode Academie, hun helpen jou met het opleiden tot (OutSystems) LowCode ontwikkelaar.

Zoekt u een ervaren OutSystems ontwikkelaar? B-Synergy kan hierbij zeker helpen! Neem gerust contact met ons op.

Wilt u bij ons werken als OutSystems developer? Dat kan! Bekijk  onze vacatures en kom bij ons solliciteren.Reactie plaatsen