OutSystems

OutSystems Partner

OutSystems Partners zijn er in vele soorten en maten, maar B-Synergy is al meer dan 10 jaar OutSystemspartner en is twee keer OutSystemspartner van het jaar geweest! Wij zijn erg gesteld op het OutSystems Platform omdat het een robuust en eenvoudig te gebruiken LowCode platform is. Wanneer wij zelf business software ontwikkelen gebruiken onze ontwikkelaars het liefst best-of-breed en moderne ontwikkel omgevingen. OutSystems staat dan ook bovenaan hun lijstje.

Met meer dan 10 jaar ervaring met OutSystems kent B-Synergy alle do's and don't van OutSystems. Ons complete SAP PM platform is met OutSystems ontwikkeld waarbij er geen enkele abap code in SAP geschreven hoeft te worden. Door de robuste architectuur, directe koppeling met SAP en de schaalbaarheid van de oplossing kan het OutSystems SAP PM platform in twee weken uitgerold worden.

Natuurlijk zijn wij OutSystempartner maar u hoeft niet bang te zijn dat wij OutSystems zullen verkopen wanneer dat in onze visie niet past bij uw bedrijfsstrategie. We zijn er trots op dat we het best passende platform voor u kunnen aanbevelen door continu onderzoek te plegen naar de beste LowCode en RAD ontwikkel platformen en de use-cases waarbij de platformen het best aansluiten. OutSystems is in onze opinie, en natuurlijk ook volgens Gartner en Forrester de beste optie als allround developer friendly modern ontwikkel platform.

Wellicht heeft u slechts de behoefte aan één of twee mobiele apps, waarom zou u dan een heel platform aanschaffen? B-Synergy kent het klappen van de zweep als het om LowCode en Rapid Application Development (RAD) gaat. Wij houden rekening met uw budget, uw use-case en uw bestaande applicatie landschap. Ook is B-Synergy dé partner als het gaat over SAP-OutSystems integratie.

Heeft u al OutSystems of een ander platform en u wilt graag op SAP aansluiten? Kijk dan even bij onze zeer geavanceerde SAP LowCode connector. Met deze connector kunnen uw citizen development teams en professionele ontwikkel team op een eenvoudige maar gecontroleerde manier veilig met SAP integreren zonder de dure tussenkomst van SAP ontwikkelaars of SAP consultancy partijen. Neem eigenaarschap over uw SAP landschap terug met de LSAP LowCode connector.

OutSystems is het beste moderne ontwikkel platform voor complexe bedrijfsapplicaties, maar wat nu als uw landschap en organisatie volledig Java en/of open source georiënteerd is en u wilt toch gebruik maken van de snelheid die LowCode te bieden heeft. Kijkt U dan ook eens bij WaveMaker. WaveMaker is niet zo krachtig als OutSystems als het gaat om developer experience maar is voor de Java wereld zeer geschikt.

Komt U naar OutSystems NextStep? Zoek ons dan even op, maar als u niet kunt wachten contacteer ons dan of kom eens gezellig aan onze bar een biertje drinken.

Reactie plaatsen