B-Synergy

vacature .net tilburg

29 maart 2022

Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar en woon je in de buurt van Tilburg? Wil je werken bij het leukste ICT bedrijf van Brabant? Kom dan eens kijken bij B-Synergy. Je kunt zelf bepalen hoe je met B-Synergy in contact komt, je kunt direct langs gaan om in de werk-kroeg een biertje te halen maar als dat teveel voor je is kun je natuurlijk ook gewoon op de website je CV achterlaten.

Kijk bijvoorbeeld eerst eens even bij de een vacature voor Senior .NET developer. Past deze functie niet helemaal bij jou of denk je dat je nog geen senior bent, dat geeft niks. We zoeken ook ander ontwikkelaars en voor de meeste ICT-ers is er bij B-Synergy wel een plekje. We zijn wel een beetje streng, dat betekend dat je echt een software ontwikkelaar moet zijn maar Junior, Medior of Senior maakt niet zoveel uit.

 Kun je niet meer wachten om te solliciteren of heb je de functie al bekeken en wil je direct contact opnemen? Dat kan, klik hier en bepaal hoe je het liefst contact opneemt. Wij zien je in ieder geval graag verschijnen aan onze bar voor een biertje!


BBOutSystems is een mooi platform met veel mogelijkheden. Maar welke mogelijkheden biedt het? Dat lees je op deze pagideveloper bent en je woont in de buurt van Tilburg kijk dan eens bij B-Synergy Wij zijn de LowCode expert van Nederland en helpen al meer dan 12 jaar vele klanten met de beste keuze in LowCode platformen en het professioneel bemensen van hun projecten. , de leukste OutSystems Partner B-Synergy is de Elite SAP-LowCode partner van Nederland. Maak kennis met de tofste werkgever binnen de IT-branche en de leukste opdrachten van Nederland. in de omgeving Tilburg is altijd op zoek naar nieuw talent. Versterk jij ons team met jouw vaardigheden en jou gezelligheid? Solliciteer nu bij ons aan de bar of gewoon met je cvMisschien vinden wij jou al een Medior OutSystems developer OutSystems developer ben je niet zomaar. Het klinkt te mooi om waar te zijn en misschien is dat het ook wel. Je doet een OutSystems training van een week en dan ben je OutSystems ontwikkelaar met een OutSystems.. en kun je behoorlijk in salaris stijgen! Maar ook als je veel ervaring hebt en Senior OutSystems developer B-Synergy is opzoek naar een senior OutSystems Developer. Solliciteer snel en ontdek de voordelen van B-Synergy bent kijk dan eens bij de vacatures om de voordelen van het werken bij B-Synergy te ontdekken. Je kunt bij B-Synergy zelf bepalen hoe je het liefst kennis wil maken. Natuurlijk kun je je cv achter laten maar als je veel liever eerst eens een gesprekje wil via de telefoon of misschien zelfs aan de bar in ons kantoor dan is dat prima mogelijk. Ben je wel een ontwikkelaar meer niet in OutSystems? Ook voor andere software ontwikkelaar vacature in Tilburg kun je bij ons terecht. Ben jij .NET developer en woon je in de buurt van Tilburg? Kom dan eens kijken bij het gezelligste software bedrijf van Brabant. Solliciteren mag natuurlijk maar liever spreken we gewoon eens informeel met jou af. We hebben namelijk een gezelligekroeg waar we elkaar regelmatig treffen en waar we graag samen komen om te werken aan leuke projecten voor onszelf of voor onze klanten. Je kunt bij B-Synergy zelf bepalen hoe je het liefst kennis wil maken. Natuurlijk kun je je cv achter laten maar als je veel liever eerst eens een gesprekje wil via de telefoon of misschien zelfs aan de bar in ons kantoor dan is dat prima mogelijk. Kijk maar eens rond bij onze .NET vacatures Kom werken bij het SAP-Lowcode expert in Nederland. Vacatures binnen het B-Synergy netwerk.Tot snel!
Reactie plaatsen