SAP OutSystems

Integratie OutSystems en SAP: voordelen voor bedrijven

17 februari 2023

OutSystems is een LowCode ontwikkelingsplatform dat bedrijven helpt om snel en efficiënt zakelijke applicaties te ontwikkelen. SAP is een van de meest gebruikte enterprise resource planning (ERP) systemen ter wereld en speelt een belangrijke rol in het beheren van de bedrijfsprocessen van organisaties. De integratie van OutSystems met SAP biedt bedrijven de mogelijkheid om hun SAP-systemen te verbeteren en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Hoe werkt de integratie tussen OutSystems en SAP?

De integratie tussen OutSystems en SAP vindt plaats via een set van connectoren en componenten die beschikbaar zijn in de OutSystems Forge, de online marktplaats van OutSystems. Met behulp van deze connectoren en componenten kunnen bedrijven SAP-data en -functionaliteiten integreren in hun OutSystems-applicaties en vice versa. De connectoren ondersteunen verschillende SAP-toepassingen, zoals SAP ERP, SAP HANA, SAP S/4HANA, SAP SuccessFactors en SAP Ariba.

Om de integratie te realiseren, moet de SAP-connector worden geïnstalleerd in de OutSystems-omgeving en geconfigureerd worden om toegang te krijgen tot de SAP-data. Vervolgens kan de connector gebruikt worden om de benodigde gegevens en functies op te halen en te gebruiken in OutSystems-applicaties. Bijvoorbeeld, een bedrijf kan de SAP-connector gebruiken om klantgegevens op te halen en deze te gebruiken in een OutSystems-applicatie voor orderbeheer. Op dezelfde manier kan OutSystems-data en -functionaliteiten ook geïntegreerd worden in SAP-systemen.

Voordelen van de integratie tussen OutSystems en SAP

1. Verbeterde efficiëntie: Door de integratie tussen OutSystems en SAP kunnen bedrijven hun processen stroomlijnen en gegevens naadloos uitwisselen tussen beide systemen. Dit kan de efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren en de productiviteit verhogen.

2. Verhoogde flexibiliteit: Met de integratie kunnen bedrijven SAP-data en -functionaliteiten gebruiken in hun OutSystems-applicaties en vice versa. Hierdoor kunnen bedrijven hun SAP-systemen uitbreiden en aanpassen aan hun specifieke behoeften, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit en snelheid van OutSystems.

3. Snellere time-to-market: Door gebruik te maken van OutSystems om SAP-applicaties te bouwen en uit te breiden, kunnen bedrijven hun time-to-market verkorten. OutSystems maakt het mogelijk om applicaties snel en efficiënt te ontwikkelen en te implementeren, waardoor bedrijven hun concurrentievoordeel kunnen behouden of vergroten.

4. Betere klantervaring: Met de integratie tussen OutSystems en SAP kunnen bedrijven klantgegevens uit SAP-systemen gebruiken in hun OutSystems-applicaties. Dit kan leiden tot een betere klantervaring en klanttevredenheid, omdat bedrijven meer inzicht hebben in hun klantenen daardoor hun service en dienstverlening beter kunnen afstemmen op de behoeften en wensen van hun klanten.

B-Synergy heeft meer dan 12 jaar ervaring in het integreren van SAP en OutSystems. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van naadloze integraties die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Neem nu contact met ons op voor een succesvolle digitale transformatie van uw bedrijf.


Reactie plaatsen