Wat is SAP PM?

OutSystems Forge

07 februari 2023

Een krachtige oplossing voor snelle en efficiënte ontwikkeling

OutSystems Forge is een platform dat bedrijven helpt bij het snel en effectief bouwen op hun SAP ECC of SAP HANA landschap. Het biedt honderden geteste en prefab componenten die zijn ontworpen om de architectuur proper te houden en gemakkelijk te gebruiken, en die bedrijven tijd en middelen kunnen besparen ten opzichte van het bouwen van op maat gemaakte oplossingen.

Voordelen van OutSystems Forge

Re-usable componenten

Een van de belangrijkste voordelen van OutSystems Forge is de mogelijkheid om componenten te bieden die door niet-OutSystems toepassingen kunnen worden hergebruikt. Dit omvat modules voor beveiliging, materiaalbeheer, inkoop, verkoop en distributie, opslag, service entry en nog veel meer. Door het gebruik van deze componenten, kunnen bedrijven de tijd en kosten voor het bouwen en onderhouden van hun toepassingen aanzienlijk verminderen.

De OutSystems Forge bevat componenten zoals SAP Security modules, SAP Material Master, SAP Purchasing Modules, SAP SD Sales and Distribution, SAP WM (Warehousing), SAP SRM, SAP CATS, SAP Service Entry, etc.

Toegang tot B-Synergy expertise

OutSystems Forge is ook beschikbaar voor klanten van B-Synergy, waardoor ze toegang hebben tot een rijkdom aan middelen en expertise om hen te ondersteunen bij hun ontwikkelinspanningen. Of u nu op zoek bent naar praktische adviezen over uw architectuur of gewoon de componenten in de Forge wilt verkennen, Wij kunnen u helpen het meeste uit uw OutSystems investering te halen.

Basis toepassingen

Naast de SAP-specifieke componenten die beschikbaar zijn in OutSystems Forge, bieden wij ook basis toepassingen zoals product scanning voor opslag en winkelbestellingen, die zijn gebouwd met behulp van Flutter. Dit vermindert de eigendomskosten van OutSystems, aangezien Flutter gratis is, terwijl bedrijven nog steeds gebruik kunnen maken van OutSystems als service-bus voor hun mobiele apps.

Samenvatting

Als u snel en effectief applicaties wilt bouwen, is OutSystems Forge zeker een verkenning waard. Met zijn brede range aan prefab componenten en expertondersteuning, kan het u helpen het meeste uit uw OutSystems-investering te halen en uw ontwikkelingsdoelen efficiënter te bereiken.

Dus als u overweegt om bestaande componenten te hergebruiken in plaats van alles vanaf nul te bouwen, neem dan zeker contact op met ons op.Reactie plaatsen