OutSystems

OutSystems leren en jobs

OutSystems leren

OutSystems leren programmeren is eenvoudig. Download OutSystems gratis en start de online OutSystems training. Behoefte aan meer begeleiding? Neem dan eens contact op met onze LowCode academie. De LowCode academie is speciaal opgezet om mensen te begeleiden die een afstand hebben tot de ICT-wereld. Ben je gemotiveerd om je eerste stappen te zetten in OutSystems? Download OutSystems, start de training en als je er niet uitkomt neem dan contact op met lowcode-academie.nl

Wil je OutSystems leren vanuit huis? Dat kan zeker. Er zijn ook verschillende OutSystems Cursussen te vinden online. Zo kan jij zelfstandig, wanneer het jou uitkomt OutSystems leren. Volg bijvoorbeeld deze OutSystems cursus.

OutSystems traineeship 

Ben jij bezig met het leren van OutSystems of heb jij je OutSystems training net afgerond? De beste manier om nog meer kennis op de doen, is binnen een bedrijf. Er zijn veel bedrijven (ook B-Synergy) die jou willen helpen met opleiden. Als je bijvoorbeeld een leuke Junior OutSystems vacature voorbij ziet gaan, wees dan niet beroerd en ga er voor solliciteren. Je kunt er altijd nog bij vermelden dat je er nog veel in wilt leren. Dit geeft aan dat je initiatief toont en leergierig bent. Geloof me de markt is schaarste, dus je wordt makkelijker aangenomen.

OutSystems Jobs

Wat kun je verwachten van jouw rol als OutSystems ontwikkelaar? En welke taken kun je krijgen? In de blog Junior "OutSystems developer worden" wordt er meer over verteld. 

Wil je werken als OutSystems ontwikkelaar? Er staan bij B-Synergy genoeg OutSystems vacatures open. Het maakt niet uit of je junior of senior bent, bij ons ben je welkom. 

OutSystems Salaris

Wat verdient een OutSystems developer gemiddeld per maand in Nederland: 

  • Junior OutSystems developer; €3600,- bruto per maand
  • Medior OutSystems developer; €4115,- bruto per maand
  • Senior OutSystems developer; €4235,- bruto per maand
Reactie plaatsen