outsystems-partner

Salaris OutSystems developer

Wat verdient een OutSystems Developer?

Een OutSystems Developer verdient een salaris tussen de 3435 en 4650 euro. Het gemiddelde is 4040 euro. De beloning is natuurlijk ook afhankelijk van je opleidingsniveau.
Bij B-Synergy heeft niemand een standaard contract, wil je veel werken en heb je geen bezwaren tegen het reizen naar klanten, dan kun je aanzienlijk meer verdienen dan wanneer je niet bereid bent te reizen.

Bij B-Synergy kennen we ook het Mid-Lance consultancy contract voor OutSystems ontwikkelaars. Dit betekent dat je het salaris hebt van een freelancer maar dat je de zekerheid hebt van een werknemer. In een Mid-Lance contract is een maandsalaris van meer dan 7000 euro niet ongebruikelijk.

Wat is het salaris van een OutSystems developer?

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je alleen veel kunt verdienen als je veel reist, als je met een klant kunt afspreken dat je remote kunt werken, en dat kan meestal wel, dan vinden wij dat bij B-Synergy ook prettig. Reizen is namelijk erg schadelijk voor mens en milieu, hoe minder je reist hoe beter het is. Reizen kost jou niet alleen tijd maar ook veel energie die je beter kunt besteden aan leuke zaken of aan programmeren. OutSystems Partner B-Synergy probeert ook haar klanten actief te overtuigen dat een hybride vorm tussen thuis werken, bij de klant werken en af en toe bij B-Synergy op kantoor werken de beste mix is. Wanneer en hoe bepaal jij, want je hebt ook nog een privé leven waar je graag rekening mee wil houden.
Bij B-Synergy kan het allemaal. Wil je weten hoe dat werkt? Kom dan eens langs en praat met ons gezellige team aan de bar onder het genot van een biertje en een bitterbal. Je kunt ook kijken bij de OutSystems vacatures en direct solliciteren.